oprostite na mom lošem pisanju ali mali sam pian…………
naime dođem kući upalim kumpjuter i imam što vidjeti
Prošao mi je nalog na ACN glupost na koju sam stavio nalog iz zaebancije na 0.5 dolara 20.000 komada
Suttra napuštam investicijski svijet I ODLAZIM BRATI KOOKOSEU NEKA TOPLIJA MJESTA!!!!!!!!!
i ja se ispricavam zato kaj uopce pisem ali sam pijan ko letva…..sad sam doso doma i procito tvoj post ….drago mi je da si pogodio dno na ovoj dionici ali se nadam da nisi izaso van jer mi je moj tehnicar reko da to ide up,up,up,up,up
pofuk
p.s. niko nemore da proslavi djurdjevdan ko ameri
Jedan od brokera citigruop dao slucajno krivi nalog za prodaju umjesto 16mil.,16mlr.,greska u tipkanju.,kolega media nadi ga i plati mu neku striptizetu dobru da plese samo za njega cijelu noc., [lol]
funta ode u ambis, zbogom draga.
dax ako probije 5700-5750 ide na cca 5000 ……………po meni ide odbijanac
do cca 6000……….makar ovo od jučer ??!!! ……
Prvo se nabijaju indeksi nebulozno, a onda kao sve pada nebulozno.
Mora da je ta droga toliko jaka.
Ljude bi trebalo poslati na odmor.
Greška ili ne, namjerna ili ne, ali tko god je bio na određenim dionicama na strani sella, npr. nekih put opcija
jedan od primjera
http://finance.yahoo.com/q?s=KQ100522P00015000
i sada greška ili ne bila, netko je od 1.000 dolara napravio 11.500 dolara u jednom danu
treba znati da ništa nije slučajno, ali isto tako treba biti oprezan i ne zalijetati, postoji i druga strana
Ovo što se dogodilo jučer svakako je kriminal svjetskih razmjera bez obzira tko ga izveo.
Ali u svakom zlu ima i dobra.
1. Obama će u USA sada vrlo jednostavnije uvesti mjere za striktnu regulaciju trgovanja posebice špekulativnog.
2. Grčka kriza je ujedinila Europu i EU – pokazalo se jedinstvo u rješavanju problema koji mogu ugroziti EU.
Ovo je postalo tragikomično.
Banke koje su spašavane novcem poreznih obveznika direktno iz proračuna sada se klade protiv onih koji su ih izvukli iz dreka.
Užas!