Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

na ACN je prošlo 27,000 komada po 0,01 dolar – ukupna transakcija samo 270 dolara ali par minuta kasnije ih je mogao prodat na 41 za ukupno 1,107,000 dolara

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Ja sam bio baš krenuo u teretanu i rekoh da sačekam šta će El-Erian reći. Kad je završio S&P je bio na -15 i nešto koliko se sjećam. (To je bilo u 19.15). Izgasim TV, vratim se a ono S&P pao za -37.

Sada vidim, ja sam propustio čitav show dok sam bio vani. Ovi indexi su padali i rasli ko da je Lopina ušao u njih.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

na ACN je prošlo 27,000 komada po 0,01 dolar – ukupna transakcija samo 270 dolara ali par minuta kasnije ih je mogao prodat na 41 za ukupno 1,107,000 dolara

To je sigurno bio Tigrus ili Plavi. Samo oni to mogu izvesti.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

pričo mi kolega dogodilo se u jednoj našoj firmi da je referentica na skladištu potvrdila otpremnicu s 100 mil komada neznam čega čini mi se televizora . sutra odma izvanredna sjednica uprave plan probijen za idućih 10 godina [lol] , a jadnoj ženi zapeo prst na tipkovnici kad je upisivala količinu [lol]

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

To je uletilo nekom brokeru u mrežu. Oni obično imaju na hrpi dionica stalno važeće naloge za kupnju po takvim cijenama a i za prodaju po apsurdno visokim cijenama.
Pogotovo se to vidi u pre/after marketu kad prostru mreže i čekaju da netko krivo upiše nalog

Jesu stavili u segment promatranja tradanje fat fingera?
Kardum bi to rijesio.

Kaj Kardum, Samodol bi to sve zablokiro na tjedan dana pa nek idu na godišnji malo.

who dares, wins

To je sigurno bio Tigrus ili Plavi. Samo oni to mogu izvesti.
[/quote]

Samo BRUTALNI KAPITAL može napraviti takvo .ranje

bit će bolje................

di se mogu pogledati grafovi od današnjeg forexa? ja se u to ne pačam mnogo al nekak bi možda bilo dobro kupit ono kaj je danas raslo?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

di se mogu pogledati grafovi od današnjeg forexa? ja se u to ne pačam mnogo al nekak bi možda bilo dobro kupit ono kaj je danas raslo?

Yen je mislim rastao najviše. Pound raste jer exit pools pokazuju da će konzervativci proći nešto bolje nego što su predviđale ankete. Ali neće imati većinu da sami vladaju.

Yen je mislim rastao najviše. Pound raste jer exit pools pokazuju da će konzervativci proći nešto bolje nego što su predviđale ankete. Ali neće imati većinu da sami vladaju.
[/quote]

Vaš link

meni je buffet prvi sumnjivac za ovo s prokterom i gemblom danas . kratio je oko 10 mil komada u zadnjih par mjeseci , a berkšir hetavej još uvijek drži cca 90 mil komada . al čini mi se da će poništit ove transakcije ispod 40 usd – mada je to smiješno jer to je samo par transakcija . koji cirkus danas , trebalo je ovo preživit.

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

oprostite na mom lošem pisanju ali mali sam pian…………

naime dođem kući upalim kumpjuter i imam što vidjeti
Prošao mi je nalog na ACN glupost na koju sam stavio nalog iz zaebancije na 0.5 dolara 20.000 komada

Suttra napuštam investicijski svijet I ODLAZIM BRATI KOOKOSEU NEKA TOPLIJA MJESTA!!!!!!!!!

LEAVE THE WORLD BEHINED

New Report

Close