Ubio si me sada, ovaj komentar je šećer na kraju današnjeg trgovinskog dana [lol]
[/quote]
a pazi kak sam strukturiro rečenicu, napeto do kraja. [cool]
[/quote]
Ma već kad je kliknuo na "b" od brutal, sve je bilo gotovo. [lol]
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
moguće je, moguće….
evo s reutersa: Breaking News:
Nasdaq says investigating potentially erroneous transactions between 2:40 and 3:00 p.m. ET
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
Ovo sam pročitao u nekoj knjizi, ne sjećam se više u kojoj. Išlo je otprilike ovako:
Jedan tehničar, koji je slovio kao guru, objašnjava nekom investitoru koji je imao veliki udjel u nekoj dionici i koji je inače bio malo skeptičan prema tehničarima, kako je ta dionica preprodana i da ne može slomiti podršku i da će uskoro sigurno ići gore.
Pita ga investitor je li siguran u to.
100%, odgovori tehničar. Nema šanse da cijena ide dolje.
Tehničar nije ni dovršio rečenicu, a investitor digne slušalicu, pozove neki broj i kaže onom sa druge strane: Prodaj za 100 miliona, spusti slušalicu i obrati se ponovo tehničaru: Jesi li još uvijek 100% siguran.
disclaimer: ne mislim ništa loše o tehničkoj, samo malo šale za razonodu.
Bravo kolega, nevjerovatno jučer ste ovo napisali, a to se upravo danas dogodilo [smiley]. Ipak je moguće [huh]
[/quote]
Vele da je frajer utipkao "b" (billion) umjesto "m" (million). Je li slučajno ili namjerno, ne bih znao.
za DIzelasa i ostatak
mislit da ovo danas nije bilo iscenirano samo da se izuju svi mali ili manji od njih je ludost
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=aNDrWwL9nGPs
isjecak
The selloff erased $1.25 trillion in market value as the Dow Jones Industrial Average fell almost 1,000 points, its biggest intraday loss since 1987, before paring the decline
New York Stock Exchange spokesman Rich Adamonis said “there were a number of erroneous trades” during the plunge. The NYSE told CNBC that there were no system errors as speculation of erroneous trades swirled through the market. The Nasdaq OMX Group Inc. said it is working with other markets to review the plunge.
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
moguće je, moguće….
evo s reutersa: Breaking News:
Nasdaq says investigating potentially erroneous transactions between 2:40 and 3:00 p.m. ET
Sada ide uvjeravanje ovaca da su ipak samo ovce i da trebaju uvijek biti spremne za šišanje i ne puno misliti svojom glavom. [lol]
i baš su pogodili pad od 999 bodova.. naopako od s i p na 666 🙂
Ja sam bio baš krenuo u teretanu i rekoh da sačekam šta će El-Erian reći. Kad je završio S&P je bio na -15 i nešto koliko se sjećam. (To je bilo u 19.15). Izgasim TV, vratim se a ono S&P pao za -37.
izgleda da neka greška isto i na EURUSD, EURJPY, EURCHF. nešto svi imaju debele prste danas. [huh]
The sovereign debt crisis shock waves emanating out of Greece triggered a stock market Free fall crash today as the Dow sliced through support after support to all the way below Dow 10k, hitting a low of 9,872 before the Fed as part of the Plunge Protection Team (PPT) stepped in to halt the panic selling and triggering an equally phenomenal a 700 point reversal less than half an hour from today’s close.
NE bu dobro čim se FED mješa [bye]
mogo bi i HNB malo direkt na burzu LOL
nikom nije čudno da centralna banka kupuje dionice?
izgleda da neka greška isto i na EURUSD, EURJPY, EURCHF. nešto svi imaju debele prste danas. [huh]
E kako je divno ovih mjeseci očekivati one lijepe zelenkaste čekove denomirane u USD payable at Citibank Europe, od Google Inc USA… svaki dan to sve više kuna 😛