Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

koliko taj "fat finger" mora biti "fat" da sruši amere 8-10% na ovakvom volumenu [shocked]

priča se da je Citigroup

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

reality check
An assessment to determine if one’s circumstances or expectations conform to reality.
An occasion that causes you to consider the facts about a situation and not your opinions, ideas or beliefs

[img]http://www.redwinebuzz.com/winesooth/wp-content/uploads/2009/02/sign-realitycheck.jpg[img]

dođem doma pa imam kaj vidit…………kaj se dogodilo …..
neka filmska priča???????????????????

Eto i u današnjem kompjuteriziranom svijetu trgovanja ipak jedna ljudska greška sruši burzu i uzrokuje milijarde i milijarde $ prometa i štete [lol]

Eto i u današnjem kompjuteriziranom svijetu trgovanja ipak jedna ljudska greška sruši burzu i uzrokuje milijarde i milijarde $ prometa i štete [lol]

Mozda i previse.

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

koliko taj "fat finger" mora biti "fat" da sruši amere 8-10% na ovakvom volumenu [shocked]

priča se da je Citigroup
[/quote]

sada su u kešu pa mogu uletjeti Grčkoj sa kojom milijardicom [lol]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

priča se da je Citigroup
[/quote]

[/quote]

sutra su oni na bidu [thumbsup]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

priča se da je Citigroup
[/quote]

[/quote]

ako su prodavali ACN po 0,01 nemaju više koju milijardicu već kojih 250.000$ [lol]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Svi vrište u USA da je razlog Grčka.
A Grčka je oko 2% BDP-a u EU!

priča se da je Citigroup
[/quote]

[/quote]

sutra su oni na bidu [thumbsup]
[/quote]

Sutra su kosooki na bidu, a njima (Citigroup) pucaju margini. [lol]

Evo i malo dobrih vijesti:
Greek parliament backs tough austerity bill
http://finance.yahoo.com/news/Greek-parliament-backs-tough-rb-3558074335.html?x=0&sec=topStories&pos=main&asset=&ccode=

Mean people suck and nice people swallow!

Može li mi netko reći koji se to vrag dogodio?

Ne mogu oka sklopit – a da svijet ne propadne.

Bio sam umoran i malo prilegao, sad sam se probudio, ništa mi nije jasno [lol]

New Report

Close