Prvo što sam pomislio kad sam upalio da je neka greška u programu. Juče sam si nešto glavu razbijao s tim jer mi je pala na pamet ona neka njihova ženska koja je prije jedno par mjeseci nešto o tome govorila. Ako se to obistini onda sam postao vidovit jer mi je to jedno treća slična situacija u zadnih tjedan dana.Samo što se ništa ne dešava slučajno…
Počni razbijati glavu idejom kako bi lijepo bilo dobiti na lotu..
Možda upali:)
Pod uvjetom da uplatiš..a ne kao škot u onom vicu [lol]
[/quote]
Juče na Vlds napišem nešto bez veze o st. Patriku upalim TV kad ono na History Patrik !? A slične neke pizdarije su mi se desile koji dan prije. Srećom pa sam zaboravio o čemu se radi.
Morati ću Jovu travara da priupitam za zdravlje junačko ili da idem psihijatru osobno premda se osjećam čist v redu. [lol]
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
ljudi ste vidili amere… odee……… ja sam na platformi thinkorswim zaradio virtualnih 5500 $, al sta ce sutra bit kod nas. Ljudi pa nemremo vise nikud padat, e ovo je stvarno bolescina.
pomolimo se i jebo one grke usrane, ljeniji su od nas!!!!! kaj bi da nemamo merkelicu.
p.s kako aureus us stoji sad 😉 jesu zajasili na sell?
bit će jeftiniji dokup neka pada što više do bolje samo trebam nabavit još cash-r-a
Koliko ljudi na forumu, zakon!
15 minuta prije pada bilo je *ranje sa valutnim parovima euro/jen i jen/dolar, pa komentiraju da su namjerno izazvali paniku kako bi ljudi napustili rizičnu imovinu, odnosno dionice. Istovremeno su se poigrali i sa put opcijama i eto krasne panike i još bolje zarade. Krasan trenutak za izvesti ovu vratolomiju, obzirom na cijelu situaciju i Grčku, Portugal, Španjolsku.
evo krivca Proctor i Gamble
a pola stranica gdje pratim je u onih par minuta dna sve redom bilo zatiltano
Stephen Hawking: Izvanzemaljcima ne smijemo reći gdje smo jer bi nas mogli napasti
Možda su nas ipak pronašli. [lol] [lol] [lol] [lol]
kako je ovo bilo namješteno tako nešta još nisam vidio toga nema ni na crobexu.
Goldman legende kako se igraju sa cijelim svijetom.
evo sad kažu da je bila neka greška
Trading Error at Major Firm Blamed for Market Plunge: Sources (Story Developing)
još će savršit u plusu na kraju
Nikad crvena boja nije bila zelenija..jer nakon onakvog pljuska ovo je sunašce zlatno! [thumbsup]
http://www.cfdspros.com/indices/world-indices