Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Izgleda da je tehnički kvar uzrokovao ovaj pad burze a ne neka vijest….poremetio se sustav i zadao naredbu prodaj…piše na yahoo finance

hvala na info…..nego, ja si mislim što se nije zajebunio pa bacio sve u plus 10%….šala naravno jer samo to nam trenutno preostaje…..

Kad krene u Portugalu i Španjolskoj otići će im DOW u minus. [lol] [lol]

Prvo što sam pomislio kad sam upalio da je neka greška u programu. Juče sam si nešto glavu razbijao s tim jer mi je pala na pamet ona neka njihova ženska koja je prije jedno par mjeseci nešto o tome govorila. Ako se to obistini onda sam postao vidovit jer mi je to jedno treća slična situacija u zadnih tjedan dana.Samo što se ništa ne dešava slučajno…

Počni razbijati glavu idejom kako bi lijepo bilo dobiti na lotu..
Možda upali:)
Pod uvjetom da uplatiš..a ne kao škot u onom vicu [lol]

sijem žito raste grahorica

Prvo što sam pomislio kad sam upalio da je neka greška u programu. Juče sam si nešto glavu razbijao s tim jer mi je pala na pamet ona neka njihova ženska koja je prije jedno par mjeseci nešto o tome govorila. Ako se to obistini onda sam postao vidovit jer mi je to jedno treća slična situacija u zadnih tjedan dana.
Samo što se ništa ne dešava slučajno…

tak i ja…..vidim s&p u misusu 8% i mislim si,mora da je 8 bodova u minusu samo…..opalim si šamarčinu i opet isto, samo što mi sad sve zvoni u glavi….

Kad krene u Portugalu i Španjolskoj otići će im DOW u minus. [lol] [lol]

ne pada USA zbog toga

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

we are in bull market [lol]

yes we are…

http://money.cnn.com/2010/05/06/markets/markets_newyork/index.htm

pratite komentare dolje…, na stranici…, imaju facebook plugin.., strava…

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

ljudi ste vidili amere… odee……… ja sam na platformi thinkorswim zaradio virtualnih 5500 $, al sta ce sutra bit kod nas. Ljudi pa nemremo vise nikud padat, e ovo je stvarno bolescina.
pomolimo se i jebo one grke usrane, ljeniji su od nas!!!!! kaj bi da nemamo merkelicu.
p.s kako aureus us stoji sad 😉 jesu zajasili na sell?

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

što se to z amerikancemi zdogodilo, da nisu mali zeleni?
http://www.jutarnji.hr/guverner-ruske-pokrajine-odao-drzavne-tajne-izvanzemaljcima-/758070/

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Da nisu Djakovstinu uvrstili u Dow?

Pa bila bi valjda neka obavijest na ZSE!? [undecid]

Zato zlato otislo 2% gore haha..

reuters kaže da NYSE kaže da nije bilo nikakvih kvarova.
cramer i voditeljice bleje ko i mi.
http://www.businessinsider.com/the-most-exciting-moment-in-street-signs-history-jim-cramer-saves-the-market-2010-5

Netko im izgleda namjestio pušku da su i sami zblesirani. [lol] [lol]

New Report

Close