Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ode TLP u minus 100% …da oversold..hehe ma nije [lol]

sijem žito raste grahorica

A povodom čega je sve ovo? Jel Obama živ?
Srećom pa sam se kasno uključio.

kažu opet da su zabrinuti zbog europskih dugova i njihovog utjecaja na globalni ekonomski oporavak……uglavnom izražavaju suosječanje s nama…..al nemojte mene slušat malo sam izvan sebe trenutno….

evo za vječni spomen danu ludila

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

bome ovo još nismo vidili, netko se dobro istresao, a isto tako se je netko dobro natovario na 10 minutnom sniženju, ja mislim da je moralo bit i mrtvih u pitu kad je počela strka.

evo dijelim 100 tke redom svima koji prate ovo ludilo, a netko je uporan s kečevima

ma kakav cash-r-a, 100% in

na bloombergu spominju da se radi o kompjuterskom trejdanju i kompjuterskoj grešci, jer je p&g propao 20% u roku od 45 sekundi. Sada pregledavaju sve transakcije i pokušavaju shvatiti što se dogodilo

Mean people suck and nice people swallow!

čudne stvari se dešavaju
imam online volumene nekih dionica
a na yahoo koji kasni 15 minuta ima veće volumene nego one koja ja vidim uživo, hm?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Izgleda da je tehnički kvar uzrokovao ovaj pad burze a ne neka vijest….poremetio se sustav i zadao naredbu prodaj…piše na yahoo finance

Kune nisu problem, kuna nema

možda je realna inačica superračunalu Skynet iz Terminatora1 postao svijestan i srušio namjerno burzu [lol]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Što se događa u Americi .DJ je na tren otišao ispod 10000 bodova.

klodovik

– ja najviše volim ove dnevne oscilacije od cca 10%.
– nekako mi ulijevaju sigurnost.

I love this game!

Što se događa u Americi .DJ je na tren otišao ispod 10000 bodova.

Pa oni imaju gdje padat, jer su abnormalno narasli u proteklih više od godinu dana.

Prvo što sam pomislio kad sam upalio da je neka greška u programu. Juče sam si nešto glavu razbijao s tim jer mi je pala na pamet ona neka njihova ženska koja je prije jedno par mjeseci nešto o tome govorila. Ako se to obistini onda sam postao vidovit jer mi je to jedno treća slična situacija u zadnih tjedan dana.
Samo što se ništa ne dešava slučajno…

who dares, wins

New Report

Close