A povodom čega je sve ovo? Jel Obama živ?
Srećom pa sam se kasno uključio.
kažu opet da su zabrinuti zbog europskih dugova i njihovog utjecaja na globalni ekonomski oporavak……uglavnom izražavaju suosječanje s nama…..al nemojte mene slušat malo sam izvan sebe trenutno….
evo za vječni spomen danu ludila
bome ovo još nismo vidili, netko se dobro istresao, a isto tako se je netko dobro natovario na 10 minutnom sniženju, ja mislim da je moralo bit i mrtvih u pitu kad je počela strka.
evo dijelim 100 tke redom svima koji prate ovo ludilo, a netko je uporan s kečevima
na bloombergu spominju da se radi o kompjuterskom trejdanju i kompjuterskoj grešci, jer je p&g propao 20% u roku od 45 sekundi. Sada pregledavaju sve transakcije i pokušavaju shvatiti što se dogodilo
čudne stvari se dešavaju
imam online volumene nekih dionica
a na yahoo koji kasni 15 minuta ima veće volumene nego one koja ja vidim uživo, hm?
Izgleda da je tehnički kvar uzrokovao ovaj pad burze a ne neka vijest….poremetio se sustav i zadao naredbu prodaj…piše na yahoo finance
možda je realna inačica superračunalu Skynet iz Terminatora1 postao svijestan i srušio namjerno burzu [lol]
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
Što se događa u Americi .DJ je na tren otišao ispod 10000 bodova.
– ja najviše volim ove dnevne oscilacije od cca 10%.
– nekako mi ulijevaju sigurnost.
I love this game!
Što se događa u Americi .DJ je na tren otišao ispod 10000 bodova.
Pa oni imaju gdje padat, jer su abnormalno narasli u proteklih više od godinu dana.
Prvo što sam pomislio kad sam upalio da je neka greška u programu. Juče sam si nešto glavu razbijao s tim jer mi je pala na pamet ona neka njihova ženska koja je prije jedno par mjeseci nešto o tome govorila. Ako se to obistini onda sam postao vidovit jer mi je to jedno treća slična situacija u zadnih tjedan dana.
Samo što se ništa ne dešava slučajno…