Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovaj kompjutor je odličan

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

japan futuresi – 3,46! [shocked]

ovaj kompjutor je odličan

da je meni uć u tvoj na sekundu. [lol]

remote?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ameri će danas završiti pola posto u plusu

Dow +0,09, ova druga dvojica u minusu do 0,15 i to će se sve rješavati u zadnjih 15 minuta, već vidim okomitu crtu pred kraj [lol]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

ne znam kako mislite to postići?

http://lib.umd.edu/digital/worldsfairs/record.jsp?pid=umd:992

Beč, Austro-Ugarska monarhija, 1873. godina:

"
Austria hosted a world’s fair in 1873, as it aimed to present itself as a world leader and the equal of England and France.

However, just a fortnight after these opening ceremonies, the Austrian stock market underwent a severe crash, wreaking havoc on the domestic economy. This frustrated the efforts of the Austrians to convey a strong impression to the international community. Ironically, it also seemed that while other countries experienced success in selling their national products to the fair visitors, the Austrian displays lay untouched. For these reasons, the atmosphere in Vienna during the fair was not as jubilant as had been seen at other exhibitions."

http://en.expo2010.cn/
Shanghai, NR Kina, 2010. godina:
Hoće li se to povijest ponoviti??

Dow +0,09, ova druga dvojica u minusu do 0,15 i to će se sve rješavati u zadnjih 15 minuta, već vidim okomitu crtu pred kraj [lol]
[/quote]

sinko, … , kad jendom zašortaju veliki igrači, onda se ne ide u plus tako lako i tako brzo. A jučer su ga zašortali da je to milina. Promet na NYSE je bio oko 40% veći od godišnjeg prosjeka uz veliki pad cijena.

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

Ako računaš da je USD danas ojačao skoro 1% onda ispada da su već na relativno u plusu [lol]

u eurskoj protuvijednosti! A što će tek Amerima biti jeftino ići na godišnji odmor u Europu.

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

[/quote]

sinko, … , kad jendom zašortaju veliki igrači, onda se ne ide u plus tako lako i tako brzo. A jučer su ga zašortali da je to milina. Promet na NYSE je bio oko 40% veći od godišnjeg prosjeka uz veliki pad cijena.
[/quote]
Nisam znao za ovaj jučerašnji promet, mislio sam da će ić na svoju klasikicu, jedan dan debelo crveno drugi dan barem skromno zeleno, u svakom slučaju svaka čast tata, zaslužena stotka

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe

sad sam tek pogledao EU, pali su opet žestoko i krv do koljena.
ovo ne miriše na dobro, mi se danima provlačimo s manjim minusima, ali bojim se da nećemo još dugo ovako, ako oni danas opet odu u crveno, mi ćemo jako brzo ispod psihološke brane od 2000, a onda spašavaj se ko može [shocked]

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

http://www.seebiz.eu/hr/valute-i-robe/zlato-korigirano%2c-ali-potencijal-rasta-i-dalje-je-prisutan,76818.html

Nakon što se zlato u ponedjeljak nakratko prodavalo po cijeni od 1.190 dolara za uncu (31.1035 grama), tržište je jučer korigiralo cijenu naniže, spustivši je u prostor između 1.165 i 1.175 dolara.

New Report

Close