Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Moody’s Places Portugal on Review for Downgrade

Moody’s placed Portugal’s sovereign debt rating on review for a possible downgrade of one and at most two notches, the rating agency said Wednesday in a statement.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Dolar, upravo na 1,2808 … – 178 pipsa

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

eto i pretchera na bloombergu sa prekrasnim vijestima [angry]

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

tu je i granica trokuta koji se formirao u zadnje 2 godine.

Bakar je već na -4,5%

Evo nafte ispod 80$… što sam vam rekao [cool]

Evo nafte ispod 80$… što sam vam rekao [cool]

dokle?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ne znam… tu negdje oko 77-78 je tehnički otpor…
Ako to probije i zadrži se dolje onda bi moglo biti frke.

Makar s obzirom na situaciju sa izljevom nafte u meksičkom zaljevu nije mi baš jasno zašto toliko pada umjesto da raste.

Ne znam… tu negdje oko 77-78 je tehnički otpor…
Ako to probije i zadrži se dolje onda bi moglo biti frke.

Makar s obzirom na situaciju sa izljevom nafte u meksičkom zaljevu nije mi baš jasno zašto toliko pada umjesto da raste.

To sam i ja primjetio. Nekad davno bi zbog malog tornada skočila par % a sad se mile sve zapalilo a ona pada. Ni je važna vijest već šta se s njom želi postići. Sad su šatro Grci neki problem već tjedan dana takav da i Kinezi padaju. Moš mislit.

who dares, wins

Evo Ramki ga pogodi…doduše malo ranije

Ameri će danas završiti pola posto u plusu

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Ako računaš da je USD danas ojačao skoro 1% onda ispada da su već na relativno u plusu [lol]

New Report

Close