Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dužan ko Grčka ima novu dimenziju značenja

http://seebiz.eu/hr/makroekonomija/svijet/handelsblatt-grcka-ce-moci-posuditi-90-milijardi-eura,74198.html

Kuda se ovim merikancima toliko žuri ?
Ako ovako nastave preskočiti će ATH već ove godine. [smiley]

Ljubomoran sam na njih.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Tri slova danas samo,
JPM. [cool]

Kuda se ovim merikancima toliko žuri ?
Ako ovako nastave preskočiti će ATH već ove godine. [smiley]

Ljubomoran sam na njih.

Kaj se čudite kak picek glisti…na primjer 27.rujna 1999 đija je bio 10.395 a sljedeći cilj je bio 36.000.!
A sad,11g. kasnije 11.000 je kao neko čudo [rolleyes]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Kaj se čudite kak picek glisti…na primjer 27.rujna 1999 đija je bio 10.395 a sljedeći cilj je bio 36.000.!
A sad,11g. kasnije 11.000 je kao neko čudo [rolleyes]

Gdje ste pročitali da se ja tome čudim ?
Ja se tome uopće ne čudim, ja sam na njih ljubomoran !

Nije mi baš jasno što ste htjeli reći s ovim: "na primjer 27.rujna 1999 đija je bio 10.395 a sljedeći cilj je bio 36.000."

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Ameri su na raketnom gorivu, Jure bez stajanja, ja sam jučer bio uvjeren da će se malo iskorigirat pa nastavit rast ali oni pice i ne misle stat 😉
valjda ćemo se i mi pokrenut.

ma kakav cash-r-a, 100% in

>11.000;
>2.500;
>1.200:
I sve to uz financijski sektor << ATH!

Ameri su na raketnom gorivu, Jure bez stajanja, ja sam jučer bio uvjeren da će se malo iskorigirat pa nastavit rast ali oni pice i ne misle stat 😉
valjda ćemo se i mi pokrenut.

O tome ja pričam,već su 1999 imali ideju dignuti điju na 36.000. Onda nisu uspjeli pa će probati ponovo i ponovo tako dugo dok ne uspiju. PE će onda biti 100 al koga briga. Ako većina igrača prihvati da je to podnošljivo krdo će nagurati [proud] Rok 3 do 5 godina a onda kuda koji mili moji…….

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

DAX 6,260.71 5:50AM ET Down 17.69 (-0.28%)

Mi opet idemo kontra struje.
Ne bu dobro.

Weekly Jobless Claims Rose to 484,000; Empire State Manufacturing 31.86 Vs 22.86 (story developing)

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Jak bull market
promet dobar [bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ameri nastavljaju niz, djia već 6 dana up, a i volume rasteeee
tehničari RSI 75,40 ???

ma kakav cash-r-a, 100% in

New Report

Close