Europa u banani zbog Grčke ali i dalje raste, ne znam što mi čekamo?
U banani?? Jedini tko je u banani je Grčka, koja čini 2 % BDP-a EU i nije time značajna u sumarnom rezultatu. Aaali tečaj koji slabi zbog tog psihološkog efekta je itekako značajan za konkurentnost ostalih gospodarstava EU.
Tako da… što je duže Grčka na mukama… ostatku EU (mislim na onaj izvozni dio, Njemačku i sl.) je zapravo super! Grčka ne treba biti razlog za pad nego upravo za rast (svuda osim u Grčkoj.. a njima tko im je kriv, sami moraju snositi posljedice svoje neodgovornosti).
ameri šibaju na 1200-1250 sad već 99% sigurnost………….u isto vrijeme na
zse raspad na cca 1900 …………..živjeli rvati………….uhaaaaaaaaaaaaaa
aj biti ću iskren grobi kreće za up ………….70:30 već danas preokret……….
malo širio pesimizam da vidim reakcije…………….
U banani?? Jedini tko je u banani je Grčka, koja čini 2 % BDP-a EU i nije time značajna u sumarnom rezultatu. Aaali tečaj koji slabi zbog tog psihološkog efekta je itekako značajan za konkurentnost ostalih gospodarstava EU.
Tako da… što je duže Grčka na mukama… ostatku EU (mislim na onaj izvozni dio, Njemačku i sl.) je zapravo super! Grčka ne treba biti razlog za pad nego upravo za rast (svuda osim u Grčkoj.. a njima tko im je kriv, sami moraju snositi posljedice svoje neodgovornosti).
[/quote]
Uskoro slijedi iza Grčke, Španjolska, pa Italija.
Bilo na vijestima prije neki dan za Španjolsku.
Ključan potpis za još jači oporavak svjetskog gospodarstva
Obama potpisao zakon o poticanju zapošljavanja vrijedan 18 milijardi dolara
[/quote]
Uskoro slijedi iza Grčke, Španjolska, pa Italija.
Bilo na vijestima prije neki dan za Španjolsku.
[/quote]
Nemojte zamjeriti kaj sam dosadan, ali neke se stvari već obistinjuju.
Ne želim reći da je sve 100% točno.
Vaš link
Da li netko vidi promet kod amrikanaca?
relative volume
Maksimalan.
Ima li neki info-
Da li netko vidi promet kod amrikanaca?
relative volume
Maksimalan.
Ima li neki info-
najobičniji options day a ameri završavaju u plusu 99% ………….moram ovak
kratko jer moderatoru idem na živce…………
Znači ističe im put opcija, misliš li da je rok danas?
Može neki link? Di se vide opcije.
Do kraja, ćemo vidjeti.
vidim evropčani pogutali udicu …………………ameri ih vozaju hehehehehehee………
po mojem ovo je sad pauza i konsolidacija oko 1150 i onda idu na 1200 bez problema………
Nemojte zamjeriti kaj sam dosadan, ali neke se stvari već obistinjuju.
Ne želim reći da je sve 100% točno.
Vaš link
Ovo je obično smeće od portala. Pa tko pametan može čitati te litanije.
Oni ni malo dijete ne mogu prevarit.