Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pobjeda ovo je samo tehnički pad.A boljeti je da se baviš Ledom a kakvo je izviješće izašlo bojim se da bi malo jači pad vani srušio tvoju investiciju.

SAM PROTIV SVIH

Ode nafta ispod 120….moš mislit….
Za naivne i one UP UP….
Crude Oil Sep 08 126.61 1:57pm ET Up 4.42 (+3.62%)

US STOCKS-Wall St loses ground on oil, financials

NEW YORK, July 30 (Reuters) – The Nasdaq turned negative on Wednesday, while the Dow and the S&P 500 pared gains, as a rebound in oil prices and a drop in financial shares punctured Wall Street’s earlier rally.
Vaš link

SAMPRAS: "Mogu biti odmoderiran kad hoću, najbolji prika mi radi na Poslovnom"

Znam da je platina pala,ali http://finance.yahoo.com/futures?t=metals pokazuje drugačije, pa sam zato i pitao jer je i meni čudno jer pratim ju na dnevnoj bazi,ovaj link očito ima problem tehničke prirode.

Imam problema sa linkom od finance yahoo te mi ponekad pokazuje staru cijenu metala.Zašto, ne znam.Ali paralelno pratim više izvora,tako da sam zato i postavio pitanje na forum jer mi je bilo čudno.

Za naivne i one UP UP….

NEW YORK, July 30 (Reuters) – The Nasdaq turned negative on Wednesday, while the Dow and the S&P 500 pared gains, as a rebound in oil prices and a drop in financial shares punctured Wall Street’s earlier rally.
Vaš link

Kad sudija dosudi kraj onda je kraj utakmice pogledaj indijanci se NAPILI hehehe

Za naivne i one UP UP….

Vaš link

Drukeri ko i ti. Sve ti je to u plusu, kume, i to u kakvom plusu. Samo oni su već u oročenoj štednji, ne znam šta ti još čekaš? Smak svijeta se bliži…

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

DJI završio u plusu, usprkos velikom rastu cijene nafte. Trenutno preko 127$, sve na račun smanjenih zaliha.

I love the Smell of Profits in the Morning

Za naivne i one UP UP….

Vaš link

Drukeri ko i ti. Sve ti je to u plusu, kume, i to u kakvom plusu. Samo oni su već u oročenoj štednji, ne znam šta ti još čekaš? Smak svijeta se bliži…
[/quote]

Joj kad ti padne ta ista Američka burza sutra ili prekosutra još više nego što je danas zazelenila.
Onda ćeš se povući u rupu i ispričati mi se na oslovljavanje "drukerom"

Kako se samo brzo vrati nafta gore, a dječica se veselila zadnjih tjedan dana kad je padala.
Ajde neka. Uskoro škrgut zubi umjesto zvečkica. [wink] [thumbsup]

SAMPRAS: "Mogu biti odmoderiran kad hoću, najbolji prika mi radi na Poslovnom"

DOW +1,64%
NASDAQ +0,44%
S&P500 +1,67%

Unatoč rastu nafte Ameri završili u velikom plusu, iz samo njima poznatih razloga,
pošto se fundamentalno ništa nije promijenilo.
Imali smo oscilacije po 1% gore-dolje,a Nasdaq je bio i u minusu 0,56%.
Sve mi ukazuje na čistu paniku malih ulagača koji jednostavno ne znaju šta raditi,
pa ovisno o tome po čemu lupaju veliki,da li po asku ili bidu, mali napumpavaju do kraja a veliki se iskrcavaju.
Ova priča zasigurno neće imati sretan kraj jer je iz zadnjih poteza vlade vidljivo da je situacija krajnje dramatična.
Produžili su rok bankama za financiranje putem "brzih kredita"-što je dokaz da banke nemaju sredstava, produžili su rok ograničavanja "naked short sellinga"-što je dokaz da moraju kontrolirati tržište jer bi tržište inače pokopalo banke.
I onda su to prodali malima kao dobru vijest.
Moguće da je trenutno postavljeno kratkoročno dno, pošto su većina izvješća iza nas,
a svaki tjedan imaćemo dozu dobrih ili loših ekonomskih indikatora koji će održavati visoku razinu volatilnosti.
Dugoročna prognoza je naravno,potop.

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Joj kad ti padne ta ista Američka burza sutra ili prekosutra još više nego što je danas zazelenila.
Onda ćeš se povući u rupu i ispričati mi se na oslovljavanje "drukerom"

Barone, ja ne trgujem na američkoj burzi, pa prema tomu nema gubitaka, nema rupe. Eto, palo je neki dan vani 2%, a ja sam istovremeno zbrajao dobitke na ZSE, i mogu ti reći da uopće nije loše.

Kako se samo brzo vrati nafta gore, a dječica se veselila zadnjih tjedan dana kad je padala.
Ajde neka. Uskoro škrgut zubi umjesto zvečkica. [wink] [thumbsup]

A nafta je uhvatila zaleta da može bolje past, to ti je već Mig objasnio prije dosta vremena, samo si zaboravio. Nafta ide na $80 srednjoročno, a i ispod toga dugoročno. Ovo su sve bile tržišne anomalije koje će se relativno brzo ispraviti. Ovo čemu se ti danas veseliš je samrtnički hropac, dead cat bounce.

uuuu..ovo bi moglo prosut medvjedima crijeva [shocked]

Koje? Jel ovo:

http://www.marketwatch.com/news/story/we-trading-against-hank-paulson/story.aspx?guid=BD5A1713-1CDC-41B8-B5E8-6053741240D9&dist=SecMostRead

http://www.marketoracle.co.uk/Article5685.html

Nitko nikada još nije uspio pobjediti i naštimati tržište iako pokušaja ima stalno. Ovo samo odgađa i produljuje stvari koje se moraju odigrati. Kompresija je već takva da je pitanje trenutka kada će brtve početi opako popuštati. A onda će biti crijeva ali ne medvjeđih. [cool]

New Report

Close