Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

treci pokusaj probijanja nafte na 83$ ,prvi pokusaj u 10 mj. drugi pocetkom godine ,danas treci….jeli na pomolu novi naftni balon?????? SMOLA????? misljenje?
[/quot

meni nafta jednostavno ne leži tako da nebi tu davo savjete……….
korelacija sa indexima je nekako promjenjiva i ne miješam ih…………..

http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/180535/Fizicari-krivi-za-pad-Volstrita

who dares, wins

uhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ameri 1157…………………..

polako kolega..rekao sam već puno puta..1150 nije otpor od 2010..nije niti od 2008…

taj otpor je od 1998…sutra stavljam graf da vidite koliko je ovo jako…
ali pozitivan sam oko toga…jer su banke jako jake..
c pada, bac pada ali i faz…lijepo..
danas i pon su presudni dani..

[/quote]

Banke su jake??!?!?…. Citi u minusu 5% na tri puta većem prometu od prosjeka…. BAC pada, JPM pada….. cijeli KBW indeks je u minusu…..
[/quote]
rijec medjeda [proud]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

dosta dobro čitam amere i osjećam da budu potegli prek 1150 samo zato njer znaju
da svi to čekaju pa da ubace cash unutra ………………znaju oni biti puno puta
samo praktični da odradiju svoj naum ubacivanje dodatnog casa u igru ………….

o, pa ameri počinju sat ranije jer su pomakli sat.
ajd nas sad zajebite. [cool]

da pomakli vuru………..po meni za 2-3 tjedna su na 1200 bez pol frke…..

hihihiihihihihihihihihiiii nema sreće na zse….ameri pomakli vuru i nakon 2 tjedna počeli
u crvenom a svi na zse bulje u njih i ubija ih crveno……….al neznaju dal budu završili
u zeleno i dovodi ih do ludila……pa će anallitičari imat materijala o negativnom
sentimentu na wall streetu…..hahahahhahahaaa da pukneš od smjeha……………..

hihihiihihihihihihihihiiii nema sreće na zse….ameri pomakli vuru i nakon 2 tjedna počeli
u crvenom a svi na zse bulje u njih i ubija ih crveno……….al neznaju dal budu završili
u zeleno i dovodi ih do ludila……pa će anallitičari imat materijala o negativnom
sentimentu na wall streetu…..hahahahhahahaaa da pukneš od smjeha……………..

eto sve se obistinilo završili u zelenom….hahahahhahaa…….a sad će rasturit 1150
ko beba zvečku…………hehehehee još nisam čito anallitičare za danas al gore
je priloženo……

dax lovi zalet za preko 6000 ,nafta se dobrano odbila od 83$ ,trenutno ispod 80$ ,,otvaram long [proud] idemo u 4 ti pokusaj proboja 83 $

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ne znam zašto žuriš s naftom, još nije vrijeme za ulaz [bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ne znam zašto žuriš s naftom, još nije vrijeme za ulaz [bye]

pogledaj semafor…moj ulaz 79,79 $

Veliš vrijeme je?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close