Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evo zlato ispod 900$

Jutros sam razgovarao sa jednim od vodećih ljudi u PBZ i po njemu idući tjedan Ameri bi mogli dobro potegnuti gore i da bi se dow mogao opasno približeti 12000.
Kako on kaže prošli tjedan su banke bile te koje su pritiskale dow dolje i da bi idućih dana moglo izaći dosta dobrih izvješća što bi po njemu moglo pokrenuti raly.

Vidićemo jeli bio u pravu.

Jel se sjeća netko ovoga moga posta od 26.07.

Tada su me mnogi napali kako mene tako i moga prijatelja koji je najavio ovaj relli.

Dobio sam toliko jedinica da je to pravo čudo, a ipak izgleda da je moj prika bio u pravu.

Oni koji su mi tada davali jedinice neka mi se sada ispričaju.
[/quote]

Za deset minuta izlazi izvješće o stanju rezervi nafte.
Ako bude dobro ode nafta na 110 i DOW na 13000.
Ako ne to što se nije dogodilo dogoditi će se za mjesec dana.
Shvaćaš.

10:37 AM EIA: Crude inventories: -0.1M vs. -1.6M.
Distillate +2.4M vs. +1.9M.
Gasoline -3.5M vs. +0.2M.
Crude flat at $122.10.

Jutros sam razgovarao sa jednim od vodećih ljudi u PBZ i po njemu idući tjedan Ameri bi mogli dobro potegnuti gore i da bi se dow mogao opasno približeti 12000.
Kako on kaže prošli tjedan su banke bile te koje su pritiskale dow dolje i da bi idućih dana moglo izaći dosta dobrih izvješća što bi po njemu moglo pokrenuti raly.

Tada su me mnogi napali kako mene tako i moga prijatelja koji je najavio ovaj relli.

Dobio sam toliko jedinica da je to pravo čudo, a ipak izgleda da je moj prika bio u pravu.

[/quote]

Evo samo da ti se ispriča pola foruma.

SAMPRAS: "Mogu biti odmoderiran kad hoću, najbolji prika mi radi na Poslovnom"

[/quote]

Evo samo da ti se ispriča pola foruma.
[/quote]
Znam ja ko meni zabija jedinice, samo naprejed moja satisifakcija je kada pogodim a ne kad mi netko da stotku.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

10:37 AM EIA: Crude inventories: -0.1M vs. -1.6M.
Distillate +2.4M vs. +1.9M.
Gasoline -3.5M vs. +0.2M.
Crude flat at $122.10.

Samo kratki komentar uz ove podatke.
-3,5milijuna barela benzina je lagano podiglo naftu i vratilo DOW na +100.
Međutim poanta je šta to pokazuje.
Pokazuje da kompanije prazne komercijalne rezerve jer očekuju daljni pad cijene nafte.Zašto bi kupovali po 125 ako će za desetak dana mogu kupiti 10-15 dolara jeftiniju naftu.

Fannie Mae, the largest provider of funding for U.S. residential mortgages, on Wednesday said it grew its investment portfolio in June at the fastest annualized rate in nearly five years.

http://www.reuters.com/article/ousiv/idUSN3045204220080730

I love the Smell of Profits in the Morning

uuuu..ovo bi moglo prosut medvjedima crijeva [shocked]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Dobar dan! Da li netko od "upućenijih" može dati svoj komentar u svezi platine. Do neki dan je bila oko 1760 $ , a danas je oko 2040 $ ?!

Dobar dan! Da li netko od "upućenijih" može dati svoj komentar u svezi platine. Do neki dan je bila oko 1760 $ , a danas je oko 2040 $ ?!

[bye]…??
meni piše cca. 1730 $ pa sad….

Nešto ti se pobrkalo, platina je isto pala.

[img]http://www.kitco.com/LFgif/pt0030lnb.gif[/img]

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

Ovako za one koji ne znaju izgleda bull trap

FTSE 100 5,405.30 +86.10 +1.62%
Chart for FTSE 100
DAX 6,473.04 +74.24 +1.16%
Chart for DAX
CAC 40 4,402.44 +81.95 +1.90%

da, a amri otvaraju u velikom plusu i oni imaju bull trap [wink]
[/quote]
To će kolega koji je stručnjak odrediti jeli bull trap ili nije, mi ipak nismo dovoljno educirane za te stvari.
[/quote]
Danas ameri završavaju u minusu, pa vi sami ocjenite kaj je ili nije.
Pozdrav
[/quote]

Ili to ili BULL Trap.
Bumo vidjeli.
[/quote]
Obadvoje skupa to bi bilo najbolje.
[/quote]
[lol] [lol]
Sampras slijedeći put pitaj zakaj nešto napišem.
Rekao sam da idu u minus i nisam fulao, a ti si pjevao narodne….hehehehe
infos are infos [lol]

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

New Report

Close