Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

HSI
21224.17

436.20
+2.1%

NIKKEI
10585.92

216.96
+2.09%

China
3048.687

17.622
+0.58%

Kitio sam ja i veće ulagače od vas na ovom forumu i opet ću!!!!

OIL
81.94

0.44
+0.54%

GAS
2.2865

0.0155
+0.68%

BRENT
80.43

0.54
+0.68%

Kitio sam ja i veće ulagače od vas na ovom forumu i opet ću!!!!

nafta ode preko 82 $

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

gledam nešto…pa ovi španjolci imaju veću nezaposlenost nego mi. kome treba takva zajednica.
njemačka će prva uteć i vratit DEMOVE za valutu.

January unemployment rate was 9.9 percent, unchanged from December. The stabile rate masked a 38,000 increase in the number out of work, although the gain here was well down from the 70,000 advance seen in December. The total number of unemployed at the start of the year was 15.683 million, up 2.204 million on a year ago. Regionally, the jobless rate was unchanged in Germany (7.5 percent) but edged up a tick in both France (10.1 percent) and Italy (8.6 percent). Spain edged 0.1 percentage point lower but at 18.8 percent, it remains alarmingly high.

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

Nafte i zlato ode u nebesa.

Indijanci završili u minusu, odbijanac od značajnog otpora i čini mi se započinjanje novog kratkoročnog trenda kojeg očekujemo.

DOKUP, DOKUP I SAMO DOKUP, ovo ide dolje

gdje su ta nebesa? objasni

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

gdje su ta nebesa? objasni

[/quote]

Samo Bog zna [cool]

Nakon godinu dana strmog rasta ulagače je teško impresionirati
Vaš link

Svjetske burze neodlučne u kojem smjeru treba ići
Vaš link

Nakon godinu dana strmog rasta ulagače je teško impresionirati
Vaš link

Svjetske burze neodlučne u kojem smjeru treba ići
Vaš link

koji si sad pa ti ………aj da te čujem idemo na short na dax i do kud……….

http://www.bespokeinvest.com/thinkbig/2010/3/8/country-stock-market-performance-since-march-9th-2009-and-oc.html

Hrvatska -59% od vrha, jedan od najslabijih oporavaka.

The difficulty lies not so much in developing new ideas as in escaping from old ones

http://www.bespokeinvest.com/thinkbig/2010/3/8/country-stock-market-performance-since-march-9th-2009-and-oc.html

Hrvatska -59% od vrha, jedan od najslabijih oporavaka.

Ujedno i jedan od najvećih padova od 10/2007.

Zašto ti je netko ocijenio ovaj dobar post sa zanimljivim linkom sa jedinicom,
Iako po defaultu ne ocjenjujem postove, stotka od mene.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

nakon serije od 8 zelenih dana slijedi vani crveni dan pa s toga je utjecaj
na zse danas negativan…………..buahahahhahahahahahahahaa……
koja nemoć………….

New Report

Close