Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ james

kako valute……….sve su ispetljali al ovaj aud gadan do kraja, ne popušta ni dlake….

evo nafta radi duble bottom…na 78 cca….ocekujem nakon ovog up up….smola misljenje?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

danas ulazim dax cca 5545 long……….idemo delat…………

čekaj da sp500 probije ovaj svoj kanal u kojem se nalazi…opasno se sada igrat..
sp500 bi danas trebao zatvoriti iznad 1108-1110

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

@ james
kako valute……….sve su ispetljali al ovaj aud gadan do kraja, ne popušta ni dlake….

sve je u nekom trading rangeu manje više,
uzeo sam malo odmora dok se ne razjasni previše stoplossa ovako bez jasnog trenda.

nisam sa naftom baš……..nekak je uvijek izbjegavam……..ne valja ako
počnem praviše kombinirat……..usredotečen sam na indexe, par valuta, par
roba, par obveznica ……….naftu samo letimično pratim………….

5560 je po mome danasnje dno… [undecid]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

smola – ima jedan dobar crnogorski (sad je crnogorsko u modi) na tu temu:

kaže unku djedu – đedo ja danas promijenio faks, upiso fiziku. Na to će njemu đedo – ti kao hoćeš, ja neću, ostajem na pravu.

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

kad smo vec kod crnogoraca ima jedan meni dobar…
Ševi s guza crnogorac transvestita, naravno ne znajuci za to i uhvati je rukama onako s guza prema naprijed i osjeti nesto, iznenadjen kaze " u jebote jesam te ja to probo???"

No pain no Game

evo nafta radi duble bottom…na 78 cca….ocekujem nakon ovog up up….smola misljenje?

ovo bi ti moglo riješiti i naftu i indekse, na kratki i srednji rok

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

evo radi koga se crvene burze u svijetu.
da nije jadno bilo bi presmješno.
da 14 plaća i mirovina u 50-toj
[lol] [lol] [lol]

http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Svijet/Grci-se-na-ulici-tuku-za-mirovinu-sa-54-godine-i-14.-placu

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

opaaaaaaaaaa

bdp 5.9% up

hehehe

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

US Economy Grew at a 5.9% Pace in Fourth Quarter, Latest GDP Estimate Shows (story developing)

AIG Posts $8.9 Billion Loss on Charges, Reserves

The U.S. insurance giant reported a quarterly loss of $8.9 billion on Friday and warned that it may need additional U.S. government support as it tries to pay back taxpayers after a $182.3 billion bailout.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

New Report

Close