Smola što kažeš na ovaj rodeo u Americi?
moja slika je bila na cca1150 slijedi veći pad……pa cca 1050 odbijanac do cca1100 …..pa
slijedi zaron na cca1000…….to već trubim od nove godine i daxa na 6000 ……………..
za sad mi dobro ide i dalje se držim toga…………….
iskreno, ovo danas mi se baš ne uklapa u sliku………..vidjet ćemo nema žurbe……..
KO mi služi ko signal a danas ogroman promet, nešto kao okret iz minusa u plus…..
The number of Americans filing for initial unemployment insurance surged to just below the 500,000 level last week, and have climbed more than 12% over the past two weeks, the government said Thursday.
Ide to up,up [bye]
neide up up ali neide ni down dawn, zapravo već se tri mjeseca vrti oko mediana 10300
kolega moje…ako danas sp500 zatvori ispod 1090 onda smo u silaznom kanalu i onda smo u sranju…odnosno idemo sigurno do 1020..
danas je dan odluke
evo mučimo se ali navlačimo na 1103 [thumbsup]
PRIJETI NAM JOŠ VEĆA KRIZA
http://www.seebiz.eu/hr/banke/guverner-bank-of-england-prijeti-nam-jos-veca-kriza!,69380.html [cry]
Moguće kolega, negdje 2020.!!!
Do tada nas čeka enorman rast [wink]
Varaš se, najavljuje se nova i presudna kriza već 2012., a ova postojeća bi mogla potrajati do tada u blažem obliku sa povremenim mini bullovima [thumbsup]
PRIJETI NAM JOŠ VEĆA KRIZA
http://www.seebiz.eu/hr/banke/guverner-bank-of-england-prijeti-nam-jos-veca-kriza!,69380.html [cry]
U ekonomskim krugovima taj je problem poznat već godinama. Samo je i nad tim problemom jedan problem. Kapital je kod banaka, a u kapitalističkom sustavu gazde su posjednici kapitala! Zato se to nije do sada dalo riješiti.
Pa i prošle 2009. svjetska trgovina je pala 12%, a svjetski indeksi su narasli 15-20%. Banke su, dakle, napuhale balon, tako, jedno 30-ak% !!!!!!
Hoće li Obama (prije svih) imati snage odovjiti bankama osnovni (core) posao od tržišnih igara još je uvijek upitno. A do tada banke će i dalje sisati novce poreznioh obeznika, pod izlikom spašavanja osnovnog bankarskog posla.
Hoće li kriza eskalirati za 2 ili 10 godina, ovisi kojom će se snagom napumpavati ovaj, sadašnji balon. Brže napuhavanje dovesti će do ranijeg pucanja. I to je to !
ovi izvještaji bili preloši s toga slijedi izgledan rast ……….ako me kužite…..
short ostavljam za naredne dobre izvještaje…………….
Varaš se, najavljuje se nova i presudna kriza već 2012., a ova postojeća bi mogla potrajati do tada u blažem obliku sa povremenim mini bullovima [thumbsup]
Čim se kriza najavljuje 100% je neće biti. I obrnuto – ako se ne najavljuje onda treba biti oprezan.
U tom kontekstu hvala na ODLIČNIM vijestima o najavi kriza! [lol]