Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Smola što kažeš na ovaj rodeo u Americi?

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

moja slika je bila na cca1150 slijedi veći pad……pa cca 1050 odbijanac do cca1100 …..pa
slijedi zaron na cca1000…….to već trubim od nove godine i daxa na 6000 ……………..
za sad mi dobro ide i dalje se držim toga…………….

iskreno, ovo danas mi se baš ne uklapa u sliku………..vidjet ćemo nema žurbe……..
KO mi služi ko signal a danas ogroman promet, nešto kao okret iz minusa u plus…..

The number of Americans filing for initial unemployment insurance surged to just below the 500,000 level last week, and have climbed more than 12% over the past two weeks, the government said Thursday.

Ide to up,up [bye]

neide up up ali neide ni down dawn, zapravo već se tri mjeseca vrti oko mediana 10300

I like the smell of napalm in the morning.(Swinger/Trader-Trading my way to freedom!)

kolega moje…ako danas sp500 zatvori ispod 1090 onda smo u silaznom kanalu i onda smo u sranju…odnosno idemo sigurno do 1020..

danas je dan odluke

evo mučimo se ali navlačimo na 1103 [thumbsup]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

PRIJETI NAM JOŠ VEĆA KRIZA

http://www.seebiz.eu/hr/banke/guverner-bank-of-england-prijeti-nam-jos-veca-kriza!,69380.html [cry]

Moguće kolega, negdje 2020.!!!
Do tada nas čeka enorman rast [wink]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

Varaš se, najavljuje se nova i presudna kriza već 2012., a ova postojeća bi mogla potrajati do tada u blažem obliku sa povremenim mini bullovima [thumbsup]

PRIJETI NAM JOŠ VEĆA KRIZA

http://www.seebiz.eu/hr/banke/guverner-bank-of-england-prijeti-nam-jos-veca-kriza!,69380.html [cry]

U ekonomskim krugovima taj je problem poznat već godinama. Samo je i nad tim problemom jedan problem. Kapital je kod banaka, a u kapitalističkom sustavu gazde su posjednici kapitala! Zato se to nije do sada dalo riješiti.

Pa i prošle 2009. svjetska trgovina je pala 12%, a svjetski indeksi su narasli 15-20%. Banke su, dakle, napuhale balon, tako, jedno 30-ak% !!!!!!

Hoće li Obama (prije svih) imati snage odovjiti bankama osnovni (core) posao od tržišnih igara još je uvijek upitno. A do tada banke će i dalje sisati novce poreznioh obeznika, pod izlikom spašavanja osnovnog bankarskog posla.

Hoće li kriza eskalirati za 2 ili 10 godina, ovisi kojom će se snagom napumpavati ovaj, sadašnji balon. Brže napuhavanje dovesti će do ranijeg pucanja. I to je to !

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

mislim da ću otvorit long nakon dužeg vremena, još nek padne malo……………….

ovi izvještaji bili preloši s toga slijedi izgledan rast ……….ako me kužite…..
short ostavljam za naredne dobre izvještaje…………….

Varaš se, najavljuje se nova i presudna kriza već 2012., a ova postojeća bi mogla potrajati do tada u blažem obliku sa povremenim mini bullovima [thumbsup]

Čim se kriza najavljuje 100% je neće biti. I obrnuto – ako se ne najavljuje onda treba biti oprezan.
U tom kontekstu hvala na ODLIČNIM vijestima o najavi kriza! [lol]

danas ulazim dax cca 5545 long……….idemo delat…………

New Report

Close