Bitno za dodati da je u industriji zabiljezen porast zaposlenih ovaj mjesec a ocekivao se pad te da je prosijecna zarada radnika mjesecna i godisnja pocela rasti sto ce svakako imati utjecaja na povecanje potrosnje u Americi.
A veća potrošnja znači veći profit, a i veća potrošnja znači veći rast BDP od predviđanja, dakle ovi podaci su poremetili špekulante koji su se kladili na pad……
[/quote]
Nebi ja rekao da ovi koji su se kladili na pad da su špekulanti nego kockari!
A znamo kako kockari prolaze!
Ovo su odlične vijesti i ide se naprijed u svakom slučaju. Trejder na blumbergu kaže da očekuje dobar dan na streetu.
sve se to savršeno uklapa, jer ionako je sve trebalo rast
zadnjih mjesec dana jaka korekcija, bez koje nije ni mogao započeti novi rast
i sada jedan ovakav "okidač" za novu raketu
za mjesec dana dow probija 11000, s&p 1200
sad padaju jer je zacrtano ko po špagi da dotaknu 1040 na S&P-u a onda u pon idemo nove pobjede.
sad padaju jer je zacrtano ko po špagi da dotaknu 1040 na S&P-u a onda u pon idemo nove pobjede.
jer neko možda razmišljo o 1062 ………možda od te odbijanac………..
ovo nije dobro:
Dated Brent Spot 69.07 -2.18 -3.05 11:38
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
Mislim da idući tjedan idemo gore a razloga je više
1. Svjetsko gospodarstvo se oporavlja
2.BDI index raste
3.Usa se korigirala dovoljno možda malo i previše, tko je zadnjih dana pratio CNBC tamo je jasno rečeno da ide korekcija od 15% a zatim proboj 11 000, prvo su pogodoli vjerujem i ovo drugo da će pogoditi.
4. ima toga još na pretek ali mi se neda sada nabrajati pametni su kupili ostali neka čekaju.
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
Mislim da idući tjedan idemo gore a razloga je više
1. Svjetsko gospodarstvo se oporavlja
2.BDI index raste
3.Usa se korigirala dovoljno možda malo i previše, tko je zadnjih dana pratio CNBC tamo je jasno rečeno da ide korekcija od 15% a zatim proboj 11 000, prvo su pogodoli vjerujem i ovo drugo da će pogoditi.
4. ima toga još na pretek ali mi se neda sada nabrajati pametni su kupili ostali neka čekaju.
A meni si se prošli tjedan rugao na Crobexu 2150 kad sam govorio da idemo gore.
same neke priče sve raste, sve 5 ,a EU pada ko kamenje kroz vodu, krv do koljena. ja ne znam na čemu ste vi ovdje , ali od silnih gubitaka uopče više ne vidite realnost i vučete totalno krive poteze. nema gore nego kad sebe uvjeriš da si tu u pravu a burza u krivu i onda tako počneš ulagati a vidim da vas je ovdje 90%. najgori je ovaj antiša koji je jučer pisao da nema šanse da padnemo danas, da 100% rastemo , kolike je danas uvukao u dionice a iduči tjedan opet pad.
pa ja ne znam što mu to treba tolike ljude unesrečit samo da sebe uvjeri da je u pravu [embarass]
Real Unemployment 18%
http://finance.yahoo.com/news/Real-Unemployment-18-Will-etfguide-1206878140.html?x=0&.v=1
EUR/USD long i pol 1,3590.