Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Počeli rasti vani ko mutavi.
http://www.jutarnji.hr/stanovi-prokisnjavaju–radijatori-cure–a-zidovi-su-popucali-od-vlage/515674/

Sorry, krivi link. evo.
http://www.cfdspros.com/indices/world-indices

Ovo je prva Breaking News nakon dugo vremena…..iz minusa od 0,50 se prešlo u plus 0.50 ( Nas ) a i Dow i SP su se zazelenili.
Kolio je to dobra ili loša vijest? Momentalno izgleda da je dobro primljena.
Prognoze za SP do kraja tj.?

Ovo je prva Breaking News nakon dugo vremena…..iz minusa od 0,50 se prešlo u plus 0.50 ( Nas ) a i Dow i SP su se zazelenili.
Kolio je to dobra ili loša vijest? Momentalno izgleda da je dobro primljena.
Prognoze za SP do kraja tj.?

SP bi mogao testirati 1040 i od istog se odbiti, te krenuti prema otporu na 1103-1104

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

malo sam ga možda pretjerao..u pon bi mogli testirat 1040

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Pratite uživo vijesti koje će odrediti sutrašnje kretanje NASDAQ-a:
http://live.ubergizmo.com/

Počinje za 1 min!!

Je li to:

http://www.youtube.com/watch?v=IQrNJFR9qyU

dovoljno da Amerikanci izdvoje 30 $ mjesečno za uređaj i flat rate (3G) internet tarifu s njim??

Kod nas će naravno biti skuplje, ali ne bi me čudilo da za 6 mjeseci kada vjerojatno dođe naši to krenu kupovati u T-mobile-u (HT-R-A) još više nego Ameri, cijeni unatoč, recesiji usprkos.

Da..FED nije dirao kamate..
Ovo je bio uvod, sad je samo još Bernanke ostao..ako prođe a izgleda da hoće moglo bi dobrano potegnuti..naglasak na moglo.
http://finance.yahoo.com/news/Fed-holds-rates-at-record-low-apf-3621319124.html?x=0

sijem žito raste grahorica

uf ja danas otvorio shortove……dobro me srezalo……..ufufufff

gospodo ovo je početak potopa…..by by sa dionicama……….bilo nekad davno….

Ne kužim, ako je ovo početak potopa, čemu se veseliš ? Zašto uopće o dionicama pišeš ? Misliš da ćeš kupiti jednu dionicu za jednu kunu ? Možda gradiš arku pa ćeš nam je iznajmiti tijekom potopa ?

Možda želiš izazvati paniku, a time potaknuti prodaju s ciljem utjecaja na pad cijene ?

A na čemu temeljiš tu svoju konstataciju o sigurnom potopu? Taman da se zaista dogodi značajan pad, čime ti u ovome trenutku možeš nedvojbeno dokazati da će se pad zaista dogoditi ?
Samo nam nemoj kao dokaze navoditi priče rekla-kazala, predviđanja dva-tri pesimista koji ionako stalno lupetaju o padu, analize medija koji objavljuju analize nakon što se već nešto dogodilo, ili tehničku analizu koja češće griješi nego pogađa? To su sve informacije koje nekad pogode, a nekada ne !

Previše teške riječi koristiš !

[/quote]

ne brini ne veselim se tome……..tolko nisam skrenuo, al svijet i ekonomija kakvu
smo poznavali polako nestaju u bespućima………veliki ciklus je gotov i nema više…
era komotnog života je završila i slijedi era preživljavanja, mislim na materijalno……
to je moje mišljenje………………….
[/quote]

Kako se osjećaš smola? Jesi li dobro ?

Pobjeda, a kako si ti ?

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Ne kužim, ako je ovo početak potopa, čemu se veseliš ? Zašto uopće o dionicama pišeš ? Misliš da ćeš kupiti jednu dionicu za jednu kunu ? Možda gradiš arku pa ćeš nam je iznajmiti tijekom potopa ?

Možda želiš izazvati paniku, a time potaknuti prodaju s ciljem utjecaja na pad cijene ?

A na čemu temeljiš tu svoju konstataciju o sigurnom potopu? Taman da se zaista dogodi značajan pad, čime ti u ovome trenutku možeš nedvojbeno dokazati da će se pad zaista dogoditi ?
Samo nam nemoj kao dokaze navoditi priče rekla-kazala, predviđanja dva-tri pesimista koji ionako stalno lupetaju o padu, analize medija koji objavljuju analize nakon što se već nešto dogodilo, ili tehničku analizu koja češće griješi nego pogađa? To su sve informacije koje nekad pogode, a nekada ne !

[/quote]

era komotnog života je završila i slijedi era preživljavanja, mislim na materijalno……
[/quote]

Pobjeda, a kako si ti ?
[/quote]

[/quote]

[/quote]

Pobjeda, a kako si ti ?
[/quote]

e tu sam vas čeko, da vidim ko se naslađuje…hahahaaa….nije bio short, imo
sam long al mi pokupilo stop loss pa opet popušio………….

oklada da ameri završavaju u minusu danas :)?

Vaš link

oklada da ameri završavaju u minusu danas :)?

Vaš link
[/quote]
izgubljena oklada [lol]

New Report

Close