A ako ga izaberu?
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
Sutra odbijanac:
Definitivno, a vjerojatno i u utorak.
Samo pitanje je da li je to daljnji rast ili dead cat bounce.
Ovo sa bankama vjerojatno neće proći ali kada vix naraste sa 17 na 27 u tri dana nemre biti dobro.
Tipujem za daljnji rast, ali sa vrlo snažnim otporom na 1130, i sajoš jačim na 1150.
Kod vas je nekakvo pozitivno ozračje, nebi me čudilo da crobex padne max 0,5%- a možda nećete niti pasti radi MM
Stvarno ne vidim nikakovog razloga da se danas ne desi odbijanac jer dok je USA u tri dana pala 5% mi smo ostali tu gdje smo i bili pa ako danas USA bude oko nule stvarno ne vidim razloga da mi strelovito ne odemo gore a i situacija u zemlji je stvarno odlična broj nezaposlenih svaki dan manji, porast osobne potrošnje vidljiv na svakom mjestu, makroekonomski pokazatelji odlični, svaki dan se otvara hrpa novih raznih mjesta, korupcije pa skoro da i nema, zaduženost skoro nikakva, BDP ove godine opasno uzleće, likvidnost odlična sve su to i bezbroj drugih razloga argumenti za streloviti uzlet burze danas i idućih dana a USA neka pada kada im situacija u državi nije ni izbliza tako dobra kao kod nas. [undecid]
Dax čeka da se Ameri probude, a fjučursi su u nekom žešćem plusu.
Ima li to ikakvog utjecaja na situaciju kod nas pitanje je sad?
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
Europa i Ameri danas idu plus [thumbsup]
Odličan zaključak!
Zadnjih 6 mjeseci smo gledali fjučurse u minusu a indeksi bi završili u plusu.
Slijdećih 6 mjeseci ćemo gledati fjučurse u plusu a indeksi će završavati u minusu
Zadnjih 6 mjeseci smo gledali fjučurse u minusu a indeksi bi završili u plusu.
Slijdećih 6 mjeseci ćemo gledati fjučurse u plusu a indeksi će završavati u minusu
kako će se to odraziti na Podravku?
hvala