Jao,jao.
Probijeni svi otpori,potpore,pomični presjeci i Bollingerove bande.
DOW -2.11%
NASDAQ -2.00%
S&P500 -1.86%
Istina, ovi indeksi prolaze kroz loše razdoblje.
Možemo li u prilogu vidjeti barem jedan graf koji će potvrditi tvoje navode o probijanjima svega gore navedenoga?
[/quote]
Pogledaj moje linkove u prethodnim postovima. Sve je lijepo nacrtano i objašnjeno. Uostalom uskoro bi se moglo vidjeti na crobexu.
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja
cijenjeni kolege investitori,imate li kakav komentar na kretanje nafte i sanaciju kreditne krize u SAD.
Koju sanaciju kreditne krize? Misliš produljenje agonije? Što se nafte tiće sve je jasno – demand destruction i vjerojatan uvod u depresiju. Sada može i na 20 USD ali je malo kasno.
Ovdje upišite svoj komentar… [bye] [bye] [bye]
Čelnik OPEC-a: Cijene nafte nisu normalne!
Business.hr/Hina
29.07.2008 11:16
Cijene nafte iznad 120 dolara za barel "nisu normalne" i mogle bi u pravim okolnostima pasti na oko 78 dolara za barel, izjavio je u utorak u Jakarti predsjednik Organizacije zemalja izvoznica nafte (OPEC) Hakib Khelil.
Vezane vijesti
"Nafta bi mogla doseći 500 dolara po barelu"
"Ako dolar nastavi jačati, a situacija oko Irana se poboljša, cijene će u dugoročnoj perspektivi biti oko 78 dolara", kazao je Khelil novinarima u Jakarti, dodajući da je tržište nafte dobro opskrbljeno.
Cijene sirove nafte udvostručile su se u protekle dvije godine, ali su u međuvremenu kliznule s rekordno visokih razina oko 147 dolara za barel, dosegnutih u prvoj polovini srpnja. U utorak se barelom trgovalo za oko 125 dolara.
"Na tržištu je uspostavljena ravnoteža. Rekao bih da je razina zaliha dobra, a nije bilo ni poremećaja u potražnji", ustvrdio je predsjednik OPEC-a.
Upitan trebaju li članice OPEC-a smanjiti proizvodnju nastave li cijene nafte padati, odgovorio je niječno: "Ne, mislim da ne. Zašto? Njihov je cilj da ponuda i potražnja budu dobre te da potražnja bude podmirena", naglasio je.
Sančo duboko si me razočarao. [bye]
hihihi
daj odi na bauštelu i radi nešto umjesto da surfaš na račun indg………………uz takve radnike, industogradnji neradnici ne trebaju [lol]
Kako da radim bez plate, a trezor kupuje dionice. Ode regres, plata, poslovi….. [bye]
Duboko nas je razočaralo….sve radnike NAŠE firme. [cry]
Jao,jao.
Probijeni svi otpori,potpore,pomični presjeci i Bollingerove bande.
DOW -2.11%
NASDAQ -2.00%
S&P500 -1.86%
Istina, ovi indeksi prolaze kroz loše razdoblje.
Možemo li u prilogu vidjeti barem jedan graf koji će potvrditi tvoje navode o probijanjima svega gore navedenoga?
[/quote]
Pogledaj moje linkove u prethodnim postovima. Sve je lijepo nacrtano i objašnjeno. Uostalom uskoro bi se moglo vidjeti na crobexu.
[/quote]
Dow 11,258.58 127.50 (+1.15%)
Nasdaq 2,304.80 40.58 (+1.79%)
S&P 500 1,248.04 13.67 (+1.11%)
Evo, znam da pratiš i skf:
SKF 10:12AM ET 135.41 6.57 -4.63%