Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jao,jao.
Probijeni svi otpori,potpore,pomični presjeci i Bollingerove bande
.

DOW -2.11%
NASDAQ -2.00%
S&P500 -1.86%

Istina, ovi indeksi prolaze kroz loše razdoblje.

Možemo li u prilogu vidjeti barem jedan graf koji će potvrditi tvoje navode o probijanjima svega gore navedenoga?

[/quote]

Pogledaj moje linkove u prethodnim postovima. Sve je lijepo nacrtano i objašnjeno. Uostalom uskoro bi se moglo vidjeti na crobexu.

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja

cijenjeni kolege investitori,imate li kakav komentar na kretanje nafte i sanaciju kreditne krize u SAD.

Koju sanaciju kreditne krize? Misliš produljenje agonije? Što se nafte tiće sve je jasno – demand destruction i vjerojatan uvod u depresiju. Sada može i na 20 USD ali je malo kasno.

Dobar škrgut se daleko čuje

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Ovdje upišite svoj komentar… [bye] [bye] [bye]

Čelnik OPEC-a: Cijene nafte nisu normalne!
Business.hr/Hina
29.07.2008 11:16

Cijene nafte iznad 120 dolara za barel "nisu normalne" i mogle bi u pravim okolnostima pasti na oko 78 dolara za barel, izjavio je u utorak u Jakarti predsjednik Organizacije zemalja izvoznica nafte (OPEC) Hakib Khelil.
Vezane vijesti

"Nafta bi mogla doseći 500 dolara po barelu"

"Ako dolar nastavi jačati, a situacija oko Irana se poboljša, cijene će u dugoročnoj perspektivi biti oko 78 dolara", kazao je Khelil novinarima u Jakarti, dodajući da je tržište nafte dobro opskrbljeno.

Cijene sirove nafte udvostručile su se u protekle dvije godine, ali su u međuvremenu kliznule s rekordno visokih razina oko 147 dolara za barel, dosegnutih u prvoj polovini srpnja. U utorak se barelom trgovalo za oko 125 dolara.

"Na tržištu je uspostavljena ravnoteža. Rekao bih da je razina zaliha dobra, a nije bilo ni poremećaja u potražnji", ustvrdio je predsjednik OPEC-a.

Upitan trebaju li članice OPEC-a smanjiti proizvodnju nastave li cijene nafte padati, odgovorio je niječno: "Ne, mislim da ne. Zašto? Njihov je cilj da ponuda i potražnja budu dobre te da potražnja bude podmirena", naglasio je.

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

Sančo duboko si me razočarao. [bye]

WUNDERKIND: "KUPOVAO SAM OD 5 K-3 K, ,NEMA VEZE STO JE SADA2 K"

Sančo duboko si me razočarao. [bye]

hihihi
daj odi na bauštelu i radi nešto umjesto da surfaš na račun indg………………uz takve radnike, industogradnji neradnici ne trebaju [lol]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

Kako da radim bez plate, a trezor kupuje dionice. Ode regres, plata, poslovi….. [bye]

Duboko nas je razočaralo….sve radnike NAŠE firme. [cry]

WUNDERKIND: "KUPOVAO SAM OD 5 K-3 K, ,NEMA VEZE STO JE SADA2 K"

nymex crude oil 122.85. mislim da je krenila silaznim putem. [cool]

poludili indijanci

Jao,jao.
Probijeni svi otpori,potpore,pomični presjeci i Bollingerove bande
.

DOW -2.11%
NASDAQ -2.00%
S&P500 -1.86%

Istina, ovi indeksi prolaze kroz loše razdoblje.

Možemo li u prilogu vidjeti barem jedan graf koji će potvrditi tvoje navode o probijanjima svega gore navedenoga?

[/quote]

Pogledaj moje linkove u prethodnim postovima. Sve je lijepo nacrtano i objašnjeno. Uostalom uskoro bi se moglo vidjeti na crobexu.

[/quote]

Dow 11,258.58 127.50 (+1.15%)
Nasdaq 2,304.80 40.58 (+1.79%)
S&P 500 1,248.04 13.67 (+1.11%)

Evo, znam da pratiš i skf:

SKF 10:12AM ET 135.41 6.57 -4.63%

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

niste spomenili DAX i FTSE 100 koji let u zadnjih 20 minuta,a nafta 121.57.

evo za naseg omiljenog redikula, koji se dopisuje sam sa sobom…. skrgut zubiju na crobexu:

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

New Report

Close