Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dax futures na 5600…….veselo………

ameri se raspadaju……dal da uđem long?????????? hmhmmhmhmmhmhm

smola*

ma mi smo kreteni…nemamo pojima…sve je pod kontrolom…to je mala korekcija…biti će bolje…ako ništa drugo 80% šanse su da sp500 neće pasti ispod 666

hebate vrag koaj ironija..lp odoh ja na pivce…

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Nekako mi smrdi da su indijancima ovu kašu žuti skuhali, a ne priče za malu djecu o Obami i bankama. [lol]

http://www.cfdspros.com/indices/world-indices

Izgleda da imaš kratko pamćenje, raspad je od -5 do -8%, a ovo je normalna korekcija više mjesečnog rasta.

-2,13 tj.10169 bodova. U ponedjeljak ćemo nažalost gledati 10000.

dax futures na 5600…….veselo………

ako nekome nešto znači
dax fut. cca 5570
cac fut. cca 3735
ftse fut. cca 5195
takvi su otprilike bili u 22.00.
sad su se normalno malo podigli.

Izgleda da imaš kratko pamćenje, raspad je od -5 do -8%, a ovo je normalna korekcija više mjesečnog rasta.
[/quote]

bome se sječam i te kako……mislim da je tamo u veljači 2008-me bio crni ponedeljak
kad je dax ronio i do -8%……to je bila ona rasprodaja long pozicija onih francuza……

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Nadam se da će odmorit poslije ovakvog tjedna i okrenut malo up, valjda su prožvakali ovu situaciju. I j a mislim ovo je emocionalna reakcija na vijest i da sljedeći tjedan, jer ljudi su ga obrađuje više, vidjet ćete dionice oporavlja", rekao je Webb.Bernanke: Federal Reserve Chairman Ben Bernanke mandat završava u tjedan dana, no Senat nedostaje 60 glasova na snagu potvrdu glasovanje. As more Democratic senators say they plan to vote against giving the Fed chief a second term, White House and Senate leaders are starting to scramble for the needed support. Kako sve više demokratska senatori kažu kako planiraju glasovati protiv davanja Fed glavnog drugi mandat, Bijela kuća i Senat lideri se počinju otimati za potrebne podrške.

Jesi siguran za 10000 u ponedjeljak,možda nas iznenadi 10200.

http://www.svijet-dionica.net/index.php?option=com_content&view=article&id=158&catid=39

evo ovo su "profi" analitičari…..analiza je od 10.01.2010. sad vi meni recite kaj
reć na to………….ja jednostavno nema više snage ni da ih popljujem…..

New Report

Close