Nije sve tako crno. Evo se troši junk-food.
McDonald’s Posts Higher Than Expected Fourth-Quarter EPS of $1.11 on Revenue of $5.97 Billion (click for more)
Kako predviđate daljnji razvoj na burzama EU i SAD-u.
bilo bi dobro da se oglasi dotični geronimo, delux ili guverner……kolko se sjećam
mnogo su pucali targete za gore….za dole za njih nije postojalo……
bilo bi dobro da se oglasi dotični geronimo, delux ili guverner……kolko se sjećam
mnogo su pucali targete za gore….za dole za njih nije postojalo……
[/quote]
uzdaj se use i u svoje kljuse kolega…ne bit ovca…. [cool]
Pobjedo kakvo ti imaš mišljenje o razvoju tržišta u EU i SAD-u?
treba vidjeti današnje zatvaranje..ako bude iznad 1115 onda super…ako ne cash i faz is the king!!!
jučer sam naveo već..ako nisu probili 1150 iz prve neće niti ovaj otpor na 1115…
a ova Obamina izjava je suluda…pa i ovako i onako to MORA proći glasovanje…a on više nema većinu..meni se čini da je to samo pokušaj tjeranja banaka na posuđivanje (jer banke još uvije ne rade kako bi trebale – ne posuđuju, jer se boje W)…a manje novaca u bankama znači manje novaca za građane..
ma lik je kao Sanader samo je jako obrazovan i crn…izgubili su jednu jaku državu pa je puko ko kokica…
p.s. i da se to dogodi, to bi USA banke odvelo vrit…jer bi izgubile svoju veličinu i jaćinu i postale manje konkurentne u svijetu…a ako je to u interesu USA onda sam ja lud..
lp
Koja rečenica.
Sada su uveli novu.
Više nije "To big to fail"
sada je "If it is to big to fail, it is to big to exist"
sve ovo kaj su pumpali od ljeta po meni bu isparilo u mjesec dana………aj nek se
javi družba bratija pa iznese svoje mišljenje, pa dosta ste bili glasni …..
da sad čujemo geronima kao br.1 pa ostali……
Yup ! Ja se javljam za odstrel !
PS
Čak sam ti dao 100 da budeš happy !
Ovi u SAD-u ne posustaju,zbilja su više dosadni sad se već zna svaki dan da je pad samo pitanje koliki.
Yup ! Ja se javljam za odstrel !
PS
Čak sam ti dao 100 da budeš happy !
[/quote]
ne brinite nije ovo još ništa …..samo kad izađe izvještaj o nezaposlenosti pa svi
skuže da je oporavak bez oporavka ili ti "virtualni oporavak"…..pa kad počnu spominjat
W …..pa kad počnu pucat baloni na robama npr.bakar …jaoooooooo…….
opet su banke navukle sve na šišanje, pa kaj mislite da Obama nema pravi info…. ima da
ih rasturi ko beba zvečku, ima da budu banke ili nek se bave špekulacijama i više nisu
banke…..hehehehheheheee…..
da sad čujemo geronima kao br.1 pa ostali……
ma neee…
ja bi volio čuti gospona rekvija i onog psiho ludoga zvan ludium…
kaj oni vele na ovo…
malena korekcija..niš strašno…sve super kaj ne?
hebate kaj su bili glasni u srijedu i utorak a vidi danas ih nema…jezik za zubima…tako i treba…držite jezik za zubima jer pojima nemate…čista 0–pogotovo ludium