Za sve neupućene upravo je počeo P3 i to doslovnim Black swan eventom.
"Obama proposes curbs on banks to rein in risk by limiting securities trading, says he’s ready to ‘fight’ if industry pushes back." [bye]
Možda se boje ovoga….za sada karika koja nedostaje je ova zadnja po redu a koja bi mogla biti izazvana eventualnim naglim rastom cijena energenata uz uvijet da ove dvije crvene varijable ostanu okrenute u smijeru u kojem trenutno jesu. Nije da sam uvjeren da će upravo do toga doći ali ipak treba imati na umu i takav mogući rasplet događaja.
Za sve neupućene upravo je počeo P3 i to doslovnim Black swan eventom.
"Obama proposes curbs on banks to rein in risk by limiting securities trading, says he’s ready to ‘fight’ if industry pushes back." [bye]
Ne slažem se
meni se nekak čini da buju ameri svejedno prema dole.. što zači da bi mogli vrlo lako i prema gore [huh]
ajde da sam i ja jednom pogodio.. sljedeći ću vjerojatno pogriješiti [shocked]
Ništa neočekivano … 3 dana poentiranja nakon dugog rasta …
koje vaznije firme moraju izbaciti jos izvjestaja
Sutra: Google, American Express. Za danas svi gotovi i nije nešto loše bilo.
160,33 $- 4,45% GS je zviznuo a ima 8,20 $ dobiti u zadnjem q.
Možda su šišali ove što su se kladili na rast ?!
ajde ljudi šta vam je. Ovo je reakcija pohlepnih bankara na mjere koje planira uvesti Obama a koje bi ih spriječilo da i dalje mogu biti pohlepa i sve što uz nju ide. I sad se kao malo dijete kojoj uzmeš zvečku dure i plaču rušeći indekse. Ovo je odlično jer će opet bit mjesta za zalet na 11 000 bodova.
160,33 $- 4,45% GS je zviznuo a ima 8,20 $ dobiti u zadnjem q.
Možda su šišali ove što su se kladili na rast ?!
Par stvari su inscenirali. Masaćusets, ovo za banke što smjera Obama i Kina koja se prebrzo razvija [lol]
sad su odradili gomilu imaginarno loših vijesti pa će fino moći opet gore slijedeći tjedan.
Sigurno su nekaj iscenirali jer ovo sa GS nije normalno. Ja i da mogu sad tamo trgovati nebi to radio jer jednostavno imam premalo info. da bi to uspješno radio. Može mi se posrećiti jednom ali ne stalno. Tu kod nas znam skoro sve pa fulam a kak bi tek tam bilo pitaj Boga.
Sigurno su nekaj iscenirali jer ovo sa GS nije normalno. Ja i da mogu sad tamo trgovati nebi to radio jer jednostavno imam premalo info. da bi to uspješno radio. Može mi se posrećiti jednom ali ne stalno. Tu kod nas znam skoro sve pa fulam a kak bi tek tam bilo pitaj Boga.
1. čime se sve GS bavi, tj. kako zarađuje novce
2. kaj je Obama danas izjavio
jedan plus dva su tri