US Dollar Index Futures Cash,Co (DX-Y.NYB) 9:22am ET: 78.23 Up 0.73 (0.94%) podivljao je
Lijepo ti indexi rastu.
nema kaj.
ja si zaraadio lijepu lovicu i sada čekam opet, a vi?
rekao sam vam da ti otpori nisu u mojoj glavi već u glavi grafa…a to je u USA zakon..
treba vidjeti da li sada sp500 može pasti ispod 1130 i sutra potvrditi taj pad..
u svakom slučaju vrijeme je odluke, da li dalje gore i natrag dole
sada da ste normalni (rekvi i ludi) bi rekli svoje razloge zakaj gore, i ja svoje zakaj dole pa bi ih usporedili a ne da se prepiremo kao mala djeca i da se mene vrijeđa na PM
Lijepo ti indexi rastu.
nema kaj.
ja si zaraadio lijepu lovicu i sada čekam opet, a vi?
rekao sam vam da ti otpori nisu u mojoj glavi već u glavi grafa…a to je u USA zakon..
treba vidjeti da li sada sp500 može pasti ispod 1130 i sutra potvrditi taj pad..
u svakom slučaju vrijeme je odluke, da li dalje gore i natrag dole
sada da ste normalni (rekvi i ludi) bi rekli svoje razloge zakaj gore, i ja svoje zakaj dole pa bi ih usporedili a ne da se prepiremo kao mala djeca i da se mene vrijeđa na PM
Onaj tko je u dolaru dobro stoji bez obzira na pad Dow indexa. Dakle zakaj begati iz dolara ak dolar raste?
na DOW-u ni kupnje i prodaje na ovim razinama, promet skoro ko na ZSE, valjda svi čekaju da vide kud će potegnut na kraju
na DOW-u ni kupnje i prodaje na ovim razinama, promet skoro ko na ZSE, valjda svi čekaju da vide kud će potegnut na kraju
jer nisu ravi otpori na dj
pravo njesra je na sp500 i naas….
a ekipa se smijala danas..čini mi se da nikome nije do smijeha više
btw kkaj znači veliki pad bez prometa?
dal je veliki pad bez prometa ćemo vidjet na kraju.. a sutra bi futuresi mogli biti zeleni.. mene samo uvijek strah vikenda i američkih blagdana 🙂
dal je veliki pad bez prometa ćemo vidjet na kraju.. a sutra bi futuresi mogli biti zeleni.. mene samo uvijek strah vikenda i američkih blagdana 🙂
Naravno da će se povečati promet, pogotovo kada dj padne ispod 10500 onda tek počinje prava stvar..
ali nemojte se ludi i rekvi kažu da banke vode igru
Naravno da će se povečati promet, pogotovo kada dj padne ispod 10500 onda tek počinje prava stvar..
ali nemojte se ludi i rekvi kažu da banke vode igru
[/quote]
rekao sam ti target za taj POS na tvom dolje forumu danas odmah na otvaranju dok je bio 16,90. Fulao sam točno za cent. to ti je sve što ćeš vidjeti od njega, GS će imati najbolje izvješće od svog postojanja. nakon 17,50 samo gledaj banke sleđa, sad kreće buying on the dip, nakon prvotnog šoka u pola sata. pozdrav i ostaj mi zdrav.
Ovi drhtavci su se dobro istresli danas, sutra počinje skupljanje 🙂
DAX
(XETRA: ^GDAXI)
Index Value: 5,846.45
Trade Time: 11:19AM ET
Change: Down 130.03 (2.18%)
Prev Close: 5,976.48
Open: 5,963.71
Day’s Range: 5,832.09 – 5,972.77
52wk Range: 3,588.89 – 6,094.26