kako bi se reklo: Lube up Fazztardi. banke lete.
Evo Pobijeda je opet žurio,bio brzoplet….
Treba znati da su C,BAC,JPM,MS,GS institucije koje određuju da li će se US oporaviti,srušiti…
Pa ne bi oni vraćali TARP tako brzo da im nije sve kristalno jasno da im pomoć više nije potrebna.
a samo kad se prisijetim koliko je bilo teško to sve izglasati i dobiti u senatu….
Zato Pobijeda nastavi kupovati FAZ i čekaj kraj mjeseca.Sigurno će par puta i faz u plus od 5-8 % ali neće ići više gore.Banke i samo banke su carevi i oni kolo vode.Nažalost ali je tako.To je vlasništvo Židova ( GS ) i oni drmaju svijetom.
Inače je bac u plusu u pm iako je prijavio 5 miliardi gubitka u Q.Pa zar ti misliš da si ti pametniji od ostatka svijeta?Čestitam.
Taj njihov forum je urnebes živi, koliko nepoznavanja materije, koliko gorčine i neispunjenosti. Lube up!
Evo Pobijeda je opet žurio,bio brzoplet….
Treba znati da su C,BAC,JPM,MS,GS institucije koje određuju da li će se US oporaviti,srušiti…
Pa ne bi oni vraćali TARP tako brzo da im nije sve kristalno jasno da im pomoć više nije potrebna.
a samo kad se prisijetim koliko je bilo teško to sve izglasati i dobiti u senatu….
Zato Pobijeda nastavi kupovati FAZ i čekaj kraj mjeseca.Sigurno će par puta i faz u plus od 5-8 % ali neće ići više gore.Banke i samo banke su carevi i oni kolo vode.Nažalost ali je tako.To je vlasništvo Židova ( GS ) i oni drmaju svijetom.
Inače je bac u plusu u pm iako je prijavio 5 miliardi gubitka u Q.Pa zar ti misliš da si ti pametniji od ostatka svijeta?Čestitam.
U pravu si dečko.
U pravu si!!!! [cool]
Mali dečko momentalno se znoji i gubi pare na fazu……
naučit će. i na dalekovodu je naučio na 430 kako to ide. on je bio jedan od onih 10% koji su znali da ide na 500. [cool]
December PPI Shows Inflation Is Tame; Housing Starts Falls 4.0%; Building Permits Rise 10.9%
rekvi*
zaboravio si da sam prethodno kupovao dlkv po 230 i da sam kupovao dok je croby bio na 1300..
hebiga zajebao sam se bio s dlkv…sve u svemu s dlkv sam u velikom plusu 2008 i 2009 za razliku od nekih..
a za FAZ – time will give you answer!!!
lp
i am out!
Dobro nemojmo sad svi na pobjedu. Kolega ima pravo da upozorava. Pa nećemo se i mi valjda pretvoriti u forum kojeg ovdje kritizirate..
Dobro nemojmo sad svi na pobjedu. Kolega ima pravo da upozorava. Pa nećemo se i mi valjda pretvoriti u forum kojeg ovdje kritizirate..
zakaj ne!
sa time mi samo pokazuju da im nikako nije svejedno, jer zadnji puta kada sam toliko "srao" i "lagao" nije bilo dobro..
btw rekvi gle ja prodam sada faz i u plusu sam s njime od sinoć..dok vi tu buljite u gledalicu i nadate se da će netko doći da se možete iskrcati..sada ga prodam a kasnije ga kupim..
ali neću to napraviti…
lp i uživajte
p.s. ako već toliko lijepo pričate o meni…recite nešto o otporima na kojima se nalazi sp500 i nasdaq…dajte svoja očekivanja..ajmo znalci
onda ludi i rekvi???
kako ćemo sa otporima?
to isto banke kontroliraju kao kod nas Dinko ili?
recite nekaj čemu taj muk sada
kolega otpori su u vašoj pesimističnoj glavi [smiley] ”nesavladivi” otpori su bili i na 943 i na 980 i na 1030 i na 1090. sve su ih slomili. slomili su vam i jučer 1050. slomit će ga i sutra. nema vam vajde boriti se protiv jeftinog novca i padajućeg dolara. sretno.
Ovdje upišite svoj komentar… [lol] [lol]
hahaha mojoj glavi…vidjet ćemo..nema smisla se raspravljat sa pametnjakovićem..
aj bok