Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=ah0LF0yU3eX8&pos=2

što nam ovo govori?

pa gubici su toliki mu jer ukalkulirana otplata TARPa u Q4. Dioki TARP izgleda otplaćuje već 10 godina, a i nemojmo zaboraviti da je upravo Citi bio triger za bull u ožujku 09′.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

pa gubici su toliki mu jer ukalkulirana otplata TARPa u Q4. Dioki TARP izgleda otplaćuje već 10 godina, a i nemojmo zaboraviti da je upravo Citi bio triger za bull u ožujku 09′.

[thumbsup]

Tier 1 capital im je narastao na skoro 12%!!!

Sava možeš objasniti ovih 125? Hvala

Sava možeš objasniti ovih 125? Hvala

Nje ponimajem? 125???

I high-yield bond markets se probudio samo ovaj CROBEX ko medvjed!

Ina če pokrenuti crobex, ina…… uskoro…….

U rano jutro, dok još ptičice spavaju, a djelatnici se bude, futursi se zelene a i euro raste.
Uz današnje bilo kakvo izvješće citi banke (glavno da nije puno lošije od očekivanog) i uz eventualni nastavak rasta BDI, očekuje se jedan lijepi relly u USA.
Mogao bi dsx narasti lijepo i zeleno.

Uz jučernjašnje otvoreno i onu silnu pozitivu koju sam čuo i crobex bi mogao imati krila.
Bitno nam je svima samo jedno, a to je izvješće jedne obične banke, banke zvane citi banka.
Kako je to samo smiješno, svi čekamo jednu jedinu banku da izbaci izvješće i cijeli svijet će ili rasti ili padati radi toga izvješća, a njabolje od svega kaj bi to izvješće moglo i odrediti smjer za slijedeća 2 tjedna.

lp i ugodan radni rad

Znaš znanje, koja BULČINA vani posvuda uokolo, a moglo se nekaj i zaraditi u zadnjih mjesec dana …

Dax u cca sat vremena: Day’s Range: 5,849.67 – 5,975.51 [wink]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

U rano jutro, dok još ptičice spavaju, a djelatnici se bude, futursi se zelene a i euro raste.
Uz današnje bilo kakvo izvješće citi banke (glavno da nije puno lošije od očekivanog) i uz eventualni nastavak rasta BDI, očekuje se jedan lijepi relly u USA.
Mogao bi dsx narasti lijepo i zeleno.

Uz jučernjašnje otvoreno i onu silnu pozitivu koju sam čuo i crobex bi mogao imati krila.
Bitno nam je svima samo jedno, a to je izvješće jedne obične banke, banke zvane citi banka.
Kako je to samo smiješno, svi čekamo jednu jedinu banku da izbaci izvješće i cijeli svijet će ili rasti ili padati radi toga izvješća, a njabolje od svega kaj bi to izvješće moglo i odrediti smjer za slijedeća 2 tjedna.

lp i ugodan radni rad

Znaš znanje, koja BULČINA vani posvuda uokolo, a moglo se nekaj i zaraditi u zadnjih mjesec dana …

Dax u cca sat vremena: Day’s Range: 5,849.67 – 5,975.51 [wink]
[/quote]
sinko moj zaradio sam ja jako puno, ali ne na crobexu gdje su manipulatori već u USA.
Moglo se i tu zaraditi ali kaj kada tu raste kako jedan ili dva čovjeka odluče, a ja to ne volim.
Zaradio sam ja i u 2009 puno, ali opet to j ebilo zadnje na crobexu od mene.
Vama želim mnogo sreće u daljnjem trgovanju.

p.s. da se uvede stoploss, shortanje i opcije možda bi se vratio na crobex ali samo možda, do tada ću tu piskarati a u uSA trgovati.
lp i želim vam sutrašnje zelenilo..
lp

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

p.s. jako se čuvajte sp500 na 1149-1151 i još jače nasdaq na 2320-2330
zapamtite ove razine

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

I nakon velikog rasta zadnjih godinu dana kažu slijedeće: Price-earnings ratios may have reached eight-year highs, but cash is king again for S&P 500 companies – and measured by cash flow, the index is half the value it was in 2007. S&P 500 companies generated $1.29T in cash over the four quarters ended in September.

New Report

Close