U rano jutro, dok još ptičice spavaju, a djelatnici se bude, futursi se zelene a i euro raste.
Uz današnje bilo kakvo izvješće citi banke (glavno da nije puno lošije od očekivanog) i uz eventualni nastavak rasta BDI, očekuje se jedan lijepi relly u USA.
Mogao bi dsx narasti lijepo i zeleno.
Uz jučernjašnje otvoreno i onu silnu pozitivu koju sam čuo i crobex bi mogao imati krila.
Bitno nam je svima samo jedno, a to je izvješće jedne obične banke, banke zvane citi banka.
Kako je to samo smiješno, svi čekamo jednu jedinu banku da izbaci izvješće i cijeli svijet će ili rasti ili padati radi toga izvješća, a njabolje od svega kaj bi to izvješće moglo i odrediti smjer za slijedeća 2 tjedna.
lp i ugodan radni rad
sumnjam da će citi bank mati ikakvog odjeka kod nas, mi smo pokazali da zadnjih mjeseci ne pratimo nikoga ..dok su oni rasli mi smo padali, sad su oni padali, a mi rasli… [rolleyes]
EU je danas crvena , možda nas zbog nelikvidnosti ZSE crvenilo zaobiđe [thumbsup]
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe
Gle ove oneminute men. Pa šta ako je eu u crvenom, danas ili suta će biti u zelenom. I opet pa šta ako budu u zelenom. Dajte se uozbiljite.
Zašto Europa ovako tone jer ima neka vjest ili se malo korigiraju.
Konačno i ovi Slovenci da su jedan dan u plusu danima već tonu.
Zašto Europa ovako tone jer ima neka vjest ili se malo korigiraju.
Konačno i ovi Slovenci da su jedan dan u plusu danima već tonu.
nije baš jasno ovo pitanje, naime konstantno imaš neke vijesti i neke korekcije……
ovaj zaron je počeo tamo još prošli tjedan …….pozdrav ekipi koja se smijala na
shortevima…….
Citigroup Shares Edge Higher After Company Posts Net Loss of 33 Cents a Share (story developing)
očekivano -0,30
Citi vs. Dioki – dvoboj titana, ko će skupit više uzastopnih kvartala u minusu. [lol]
Citi vs. Dioki – dvoboj titana, ko će skupit više uzastopnih kvartala u minusu. [lol]
idemo, svi po kupnji a na CNN je prokomentirana ovako vijest:
NEWS
Citigroup reports a quarterly loss of $7.6 billion and says it sees indications that credit markets are stabilizing.
idemo, svi po kupnji a na CNN je prokomentirana ovako vijest:
NEWS
Citigroup reports a quarterly loss of $7.6 billion and says it sees indications that credit markets are stabilizing.
[/quote]
ma taj citi ne bi pas s maslom pojeo, najgora banka na svijetu.