S obzirom da je u ponedjeljak WS zatvoren moze se sa sigurnoscu reci da DJI i S&p nece rasti u ponedjeljak 🙂
ali futuresi rade, a to je nama i više nego dovoljno da popratimo, neovisno koji smjer bio [smiley]
Da samo što se futuresi mijenjaju puno brže nego promjene prilikom stvarnog trgovanja i mogu se igrati razne igre s njima dok kod pravog trgovanja što si kupio kupio si ili što si prodao prodao si .
Pogledaj na našoj burzi naloge prije otvaranja poslovanja i minutu nakon otvaranja pa da vidiš razlike, tko se ulovi ulovi.
Da samo što se futuresi mijenjaju puno brže nego promjene prilikom stvarnog trgovanja i mogu se igrati razne igre s njima dok kod pravog trgovanja što si kupio kupio si ili što si prodao prodao si .
Pogledaj na našoj burzi naloge prije otvaranja poslovanja i minutu nakon otvaranja pa da vidiš razlike, tko se ulovi ulovi.
da li znaš što je futures contract i koja je razlika između njega i opcija? mislim da si pomješao to dvoje.
Normalno da znam što su budući ugovori samo ne znam da futuresi rade na principu sklopljenih ugovora prije službenog otvaranja tržišta,makar kod nas ne znam kako bi to bilo moguće provesti.
možemo napravit zaključak….pošto ne rade ameri na svim burzama mrtvilo
pa tako i na zse…..ameri gospodari….
hej ekipa nisu ameri otvorili s -1%, to su vam od jučer podaci, možete prestat tući po bidu [lol]
Od jučer podaci?
Prvo se rugaš da ne lupaju po bidu, iako je cijeli dan naš indeks skoro pa isti, a onda kažeš da u podaci od jučer. [lol]
nema se kaj radit ni na dax-u, od 10 sati se kreće u razmaku od 10 bodova….
da nebute mislili da se samo kod nas bulji u amere……hahahaa
Ovo bi moglo imati značajan utjecaj na ZSE ako cijenjeni forumaš te novce odluči investirati. [smiley]
http://www.index.hr/xmag/clanak/kraj-agonije-conan-obrien-odlazi-s-nbca-i-dobiva-40-milijuna-dolara-otpremnine/470894.aspx
Ovo bi moglo imati značajan utjecaj na ZSE ako cijenjeni forumaš te novce odluči investirati. [smiley]
oho,
ima se, može se!