Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mirno otvaranje kod američana, niti jedna sastavnica DOW ispod ili iznad 1%

A što sam ti ja reka kolega.

Korkyra

Ameri su prikočili na ovoj razini već jedno 2,3 mjeseca. Koliko će to trajati pitanje je sad?

who dares, wins

Ameri su prikočili na ovoj razini već jedno 2,3 mjeseca. Koliko će to trajati pitanje je sad?

Dok se GS ne iskrca.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

danas nakon zatvaranja intel će objaviti rezultate…ako će biti slabiji od očekivanja, zasigurno će zaviti indekse u crveno…samo malo jače od Alcoe…

Dok se GS ne iskrca.
[/quote]

a to će potrajati obzirom da su vlasnici pola svijeta.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

koja dosada danas…svi čekaju intel i morgan….a to bu tek poslje zatvaranja i sutra
prije otvaranja……

Intel 10 lipa iznad očekivanja.
0,40$ vs. 0,30$.

Intel 10 lipa iznad očekivanja.
0,40$ vs. 0,30$.

bogami vidim futuresi odma krenuli gore….a ništa sutra barem nebu dosadno….

Još kad prije JPM izbaci bombu…nema šanse da bude dosadno…
[thumbsup]

Vidim da vam daju 1,pa da vam popravim prosijek od mene 100.
To su oni koji nemaju pojma i samo siju pesimizam,vidrice,pobijedice….

samo mi žao ekipe koja ne kuži da futuresi na yahoou kasne 10 minuta [sad]

Ali zato kolega ne kasni DAX a sada je na +0,48,
valjda i oni znaju tu informaciju o kojoj pišeš.
[/quote]

očito i oni gledaju yahoo jer su upravo prešli u minus
[/quote]
Kolega kao stari investitor koji prati USA burze morali biste znati kako u zadnje vrijeme USA reagira na slaba izvješća.Objave sat prije otvaranje, futuresi zarone kao da će smak svijeta i na kraju naprave rast.
Odličan tajming za dokup kod nas.
[/quote]
I kolega Rekvijem jesam bio u pravu. A vi se pripremili za ronjenje.

Korkyra

http://seebiz.eu/hr/burze/wall-street-intel-podigao-dow-jones-iznad-10.700,65928.html
http://seebiz.eu/hr/burze/azija-prognoze-intela-podigle-tehnoloska-izdanja,65927.html

New Report

Close