Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Indeks korumpiranosti u pojedinim državama. Hrvatska je 66-a.
http://www.transparency.org/policy_research/surveys_indices/cpi/2009/cpi_2009_table

The difficulty lies not so much in developing new ideas as in escaping from old ones

kaj… vidim svi počeli pripovjedat o up trendu al se i dalje drhti i naravno čeka se
intel i morgan pa se možda dobi hrabrosti…….a možda i ne…..

Jobless Claims Unexpectedly Rise by 11,000 to 444,000; Retail Sales Disappoint, Fall 0.3% Decline in Dec.; Import Prices Unchanged

mole se putnici da se pripreme na zaron [bye]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

A ništa. Keš natrag u čarapu i do toplijih dana.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

samo mi žao ekipe koja ne kuži da futuresi na yahoou kasne 10 minuta [sad]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Ali zato kolega ne kasni DAX a sada je na +0,48,
valjda i oni znaju tu informaciju o kojoj pišeš.

Korkyra

[/quote]

Je l’ to ovaj isti DAX?

DAX Realtime Chart Indikation
Realtime:
5.964,00
0,01%
Vortag: 5.963,14

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

[/quote]

očito i oni gledaju yahoo jer su upravo prešli u minus

[/quote]

očito i oni gledaju yahoo jer su upravo prešli u minus
[/quote]
Kolega kao stari investitor koji prati USA burze morali biste znati kako u zadnje vrijeme USA reagira na slaba izvješća.Objave sat prije otvaranje, futuresi zarone kao da će smak svijeta i na kraju naprave rast.
Odličan tajming za dokup kod nas.

Korkyra

UNEMPLOYMENT INSURANCE WEEKLY CLAIMS REPORT

SEASONALLY ADJUSTED DATA

In the week ending Jan. 9, the advance figure for seasonally adjusted initial claims was 444,000, an increase of 11,000 from the previous week’s revised figure of 433,000. The 4-week moving average was 440,750, a decrease of 9,000 from the previous week’s revised average of 449,750.

The advance seasonally adjusted insured unemployment rate was 3.5 percent for the week ending Jan. 2, a decrease of 0.1 percentage point from the prior week’s unrevised rate of 3.6 percent.

The advance number for seasonally adjusted insured unemployment during the week ending Jan. 2 was 4,596,000, a decrease of 211,000 from the preceding week’s revised level of 4,807,000. The 4-week moving average was 4,855,000, a decrease of 151,500 from the preceding week’s revised average of 5,006,500.

The fiscal year-to-date average for seasonally adjusted insured unemployment for all programs is 5.448 million.

ovi papci s daxa su već pola sata ravno na 0,00%. do 15:30 pojma nemaju kud da idu [lol]

mirno otvaranje kod američana, niti jedna sastavnica DOW ispod ili iznad 1%

New Report

Close