rekvijem*
kada net volume pada, onda sve pada.
rekoh nema potopa, ne da nema pada. evo već su na prihvatljivom minusu, tako će i ostati ukoliko financije budu jake. pod potop sam mislio ispod -1% znaš i sam 😉
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
Ameri pomalo grabe UP bez obzira na rast Dolara [smiley]
koji bull na financijama, ovako nije bilo mjesecima, FAZ na all time low [shocked] [shocked]
A two-year string of job losses appears to be near an end, if it hasn’t ended already. But most economists don’t expect the employment picture to significantly improve anytime this year — or over the next few years for that matter.
izvor:cnnmoney.com
jobless claims podaci u USA bolji od očekivanja
Ako stagnira ili malo pada, to je super, zar ne?! [bye]
nezaposlenost odlično mjesecima gura indekse preko bare, tko zna gdje bi DJI bio s našim stopama ?
koji bull na financijama, ovako nije bilo mjesecima, FAZ na all time low [shocked] [shocked]
Dodd je izjavio da se više neće kandidirati, a Barney Frank se još nije izjasnio, njih dvojica su glavni u kongresu za financije…s njima je otišao i dio straha od dodatne regulacije.
Evo moja prognoza za NFP danas više od 100.000 novozaposlenih . Svi znamo što bi to značilo za tržište kapitala i za dolar.
http://www.businessinsider.com/heres-how-europe-would-collapse-into-financial-crisis-2010-1
Evo svi koji imaju euro gledaju malo smanjiti izloženost!
Ne znam što naši investitori čekaju?? Zar su još u novčanim euro-fondovima??
Pa propustiti će bull run [smiley]
Ovi očekuju 30-45k plusa.
hnmnmmhmhmmmm
Neznam malo kao da pretjeruju…ali ne kužim zakaj govore da nebi bilo dobro da dođe tipa 100k plusa…
ovo će danas biti vrlo interesantno…