Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

rekvijem*

kada net volume pada, onda sve pada.

rekoh nema potopa, ne da nema pada. evo već su na prihvatljivom minusu, tako će i ostati ukoliko financije budu jake. pod potop sam mislio ispod -1% znaš i sam 😉

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

KOliko ja vidim, + 0,15.

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Ameri pomalo grabe UP bez obzira na rast Dolara [smiley]

koji bull na financijama, ovako nije bilo mjesecima, FAZ na all time low [shocked] [shocked]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

A two-year string of job losses appears to be near an end, if it hasn’t ended already. But most economists don’t expect the employment picture to significantly improve anytime this year — or over the next few years for that matter.

izvor:cnnmoney.com

LEAVE THE WORLD BEHINED

jobless claims podaci u USA bolji od očekivanja

Ako stagnira ili malo pada, to je super, zar ne?! [bye]

"Zlatno doba" burze je prošlo. To je bio san, sad slijedi java.

nezaposlenost odlično mjesecima gura indekse preko bare, tko zna gdje bi DJI bio s našim stopama ?

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

koji bull na financijama, ovako nije bilo mjesecima, FAZ na all time low [shocked] [shocked]

Dodd je izjavio da se više neće kandidirati, a Barney Frank se još nije izjasnio, njih dvojica su glavni u kongresu za financije…s njima je otišao i dio straha od dodatne regulacije.

Evo moja prognoza za NFP danas više od 100.000 novozaposlenih . Svi znamo što bi to značilo za tržište kapitala i za dolar.

The difficulty lies not so much in developing new ideas as in escaping from old ones

http://www.businessinsider.com/heres-how-europe-would-collapse-into-financial-crisis-2010-1

Evo svi koji imaju euro gledaju malo smanjiti izloženost!
Ne znam što naši investitori čekaju?? Zar su još u novčanim euro-fondovima??
Pa propustiti će bull run [smiley]

http://www.kucilooro.webs.com/

Europa opet Crvena, samo danas malo dublje nego jučer.
Borba istina, borba.

Navodno pada zbog bankarskih kamata.
Vaš link

kolega kako danas stoji Europa,strah me pogledati [shocked] [lol]

Ovi očekuju 30-45k plusa.
hnmnmmhmhmmmm

Neznam malo kao da pretjeruju…ali ne kužim zakaj govore da nebi bilo dobro da dođe tipa 100k plusa…

ovo će danas biti vrlo interesantno…

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

New Report

Close