Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
smola*
ma vjerojatno bi i ja ostavio da nema dvije stvari:
1. manipulator po imenu dinko
2. min provizija 50 kuna ili 0.4% za cijeli iznos kupnje ili prodaje
hebiga u usa, plačam 3$ po transakciji bez obzira koliko ona velika ili mala bila, s time da sam imao 100 transakcija badava…
zamisli da abac da badava transakcije…je kako da ne
how yes no!
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
Danas smo lijepo startali i solidno završili, no obzirom da svako toliko pogledam ovo http://www.bloomberg.com/markets/stocks/wei_region2.html upitam se – pa koji je nama vrag, jesmo li ukleti ? [undecid]
Tanzanija, Palestina i Maroko su za razliku od nas danas ipak (konačno) u crvenom. [lol]
The EU Will Not Bail Out Greece: ECB Official
Published: Wednesday, 6 Jan 2010 | 5:07 AM ET Text Size By: Reuters
The European Union would not help bail out Greece, European Central Bank Executive Board member Juergen Stark was reported as saying on Wednesday.
"The markets are deluding themselves when they think at a certain point the other member states will put their hands on their wallets to save Greece," Stark said in an interview with Italian newspaper Il Sole 24 Ore.
RELATED LINKS
Current DateTime: 01:35:02 06 Jan 2010
LinksList Documentid: 34721230
No Bailout for Greece? Don’t Bet on ItGreece Vows Tougher Deficit CutsStronger than Forecast Recovery?Ten Outrageous Predictions for 2010Get the Latest European News
Stark said in recent years Greece had not controlled its public accounts or worked to help improve the country’s competitiveness.
"The Treaties envisage the non-rescue clause and the rules must be respected," he said.
Kriza je definitivno gotova!!!
The EU Will Not Bail Out Greece: ECB Official
Published: Wednesday, 6 Jan 2010 | 5:07 AM ET Text Size By: Reuters
The European Union would not help bail out Greece, European Central Bank Executive Board member Juergen Stark was reported as saying on Wednesday.
"The markets are deluding themselves when they think at a certain point the other member states will put their hands on their wallets to save Greece," Stark said in an interview with Italian newspaper Il Sole 24 Ore.
RELATED LINKS
Current DateTime: 01:35:02 06 Jan 2010
LinksList Documentid: 34721230
No Bailout for Greece? Don’t Bet on ItGreece Vows Tougher Deficit CutsStronger than Forecast Recovery?Ten Outrageous Predictions for 2010Get the Latest European News
Stark said in recent years Greece had not controlled its public accounts or worked to help improve the country’s competitiveness.
"The Treaties envisage the non-rescue clause and the rules must be respected," he said.
Kriza je definitivno gotova!!!
To su govorili 2008. za 2009. , i gle kako je kriza završila.
Mislim da je situacija puno kompleksnija.
Iako je aktivna faza krize možda prošla, njezine posljedice će se tak osjetiti.
Evo navode da je kriza V-shaped, ali mislim da smo sigurniji da je U-shaped kriza.
Vaš link
Neznam koji je shape, samo znam da će ekipa opet omastiti brk.
Kao neće pomoći grčkoj, ali ako stvarno dođe pred krah budu 100%.
Damo kaj će u međuvremenu pokupovati jeftino dionice.
Sve su to mazge prve klase.
Neznam koji je shape, samo znam da će ekipa opet omastiti brk.
Kao neće pomoći grčkoj, ali ako stvarno dođe pred krah budu 100%.
Damo kaj će u međuvremenu pokupovati jeftino dionice.
Sve su to mazge prve klase.
Jeftine dionice su bile kad je Kiki kupovao ATPL na 30-50 kn,
i Dropulićka IGH na 300 kn. TO JE JEFTINO. Ovo sada je još malo previše.
Kolega Janeznam, amerikanci neće ostati crveni, jer nitko ne normalan ne voli crveno. Crveno je nepopularno diljem svijeta osim u Kini.
EU je otišla u zeleno, a i ameri će isto to učiniti.
Nisu ludi biti u crvenom.
Dolje sve što je crveno…. [bye]
Kolega Janeznam, amerikanci neće ostati crveni, jer nitko ne normalan ne voli crveno. Crveno je nepopularno diljem svijeta osim u Kini.
EU je otišla u zeleno, a i ameri će isto to učiniti.
Nisu ludi biti u crvenom.
Dolje sve što je crveno…. [bye]
Kolega Hvidra, VIX index je na dnu padajućeg klina. Uskoro će porasti
Crude Oil 81.4 -0.37 -0.45%
Gold 1135.9 +17.2 +1.54%
Nitko više ne gleda zlato i naftu, a ono samo raste i raste, u nebeske visine. [wink]
Meni sve upućuje da će biti još snijega, a ralice Bandić rasprodao [cool]
Kolega Janeznam, amerikanci neće ostati crveni, jer nitko ne normalan ne voli crveno.
Crveno je nepopularno diljem svijeta osim u Kini.
Apsolutno se slažem Kolega, dolje cvreno, živjelo zeleno!
Kolega Janeznam, amerikanci neće ostati crveni, jer nitko ne normalan ne voli crveno.
Crveno je nepopularno diljem svijeta osim u Kini.
Apsolutno se slažem Kolega, dolje cvreno, živjelo zeleno!
[/quote]
Tako je kolega James, poslati ću vam člansku iskaznicu poštom………… [kiss]
Dolje crveno!!!!!!!!!!!! Živjelo zeleno!!!!!!!!!!! [thumbsup]