Šta i šveđane zeza bivši premijer? Jedino mi i oni crveni [lol]
Šta i šveđane zeza bivši premijer? Jedino mi i oni crveni [lol]
hm kod mene Stockholm debelo u zelenom….
što zapad ide više u plus a mi u minus to se povećava vjerojatnost da će neki investitor dio sredstava sa zapadnog preseliti na naše tržište. srećom ne treba nam velika svota da bi napravila pomak
Nafta premašila 81….Jedino što ovo znači je da će se vani energetske dionice fino zazeleniti…Ima i kod nas takvih, no treba malo sačekati….
hm kod mene Stockholm debelo u zelenom….
što zapad ide više u plus a mi u minus to se povećava vjerojatnost da će neki investitor dio sredstava sa zapadnog preseliti na naše tržište. srećom ne treba nam velika svota da bi napravila pomak
[/quote]
Imaš pravo, cnn nije ažurirao. [embarass]
Sa 10tak mil eur imali bi vatromet na burzi, a možda ćemo ga i imati u toku dana radi zbivanja unutar države. Domaći ulagači vole vijesti poput borbe protiv korupcije… [smiley]
Nafta premašila 81….Jedino što ovo znači je da će se vani energetske dionice fino zazeleniti…Ima i kod nas takvih, no treba malo sačekati….
Kod mene je malo jeftijnije.
Ölpreis
79,58
+2,0%
11:11:31
Chinese Manufacturing Grows by Most Since April 2004
Jan. 4 (Bloomberg) — Chinese manufacturing expanded by the most in five years in December, supporting estimates that growth has accelerated to more than 10 percent in the world’s third- biggest economy.
..bem ti Kineze,njih niš ne može zaustavit,trebao sam sve upucat u kineske dionice..
Kolege
kako to da nitko ne komentira veliki promet na dax-u?
kako vi na to gledate?
promet se povečao za 50% od 20.12.
ma čak i 100%
Oprosti ja vidim smanjenje prometa, gdje ti vidiš povećanje? Hvala!
Istina je da je 18.12. promet bio trostruko veći nego inače i od onda vrijednost raste.
sutra fjučursi crveni 🙂