Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ben će kao i svi ostali čekati rezultate poslovanja poduzeča u 4q!
Sve ostalo ima svakodnevno na stolu.
S druge strane očekuje se koordinirana akcija dizanja kamata kad za to dođe vrijeme.

Investirori su očekivali da će Fedovo priopćenje reflektirati više optimizma u oporavak ekonomije, ali to se nije dogodilo. Kamatne stope ostat će na rekordno niskim razinama, no optimističan podatak o nezaposlenosti ipak nije motivirao regulatora da bude optimističniji o oporavku ekonomije.

http://www.seebiz.eu/hr/burze/wall-street-fed-optimiste-ostavio-bez-goriva,63758.html

Ben Fed je dao najbullish izjavu koju je imao na raspolaganju.
Blagi optimizam za cjelokupnu ekonomiju i magične riječi "for extended period of time" za kamatu.
EUR/USD long, čim sjedne na dno tu oko 1,45. [thumbsup]

htio sam reći da sam očekivao ovakvu opreznu izjavu…..a mene zanima zakaj
vi svi branite rast dolara…..

vidim i aud popušta….al još dajem jednu šansu u odbijanac…..samo da nebude na
odbijancu i ostalo…..

Blagi optimizam za cjelokupnu ekonomiju i magične riječi "for extended period of time" za kamatu.

hmhmh 1.4398

kolko ja bena kužim on traži točku za dizanje kamata al nebi htio sad da se tržište ne uruši
kaj bi značilo opet nove problem….još kad se dodaju plutajuće mine koje svaki čas
mogu naletit, nije mi baš bajna situacija……

Jobless Claims Rise More than Expected, Up 7,000 to 480,000 (story developing)

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Four Big Mortgage Backers Swim in Ocean of Debt

http://www.cnbc.com/id/34459365

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

htio sam reći da sam očekivao ovakvu opreznu izjavu…..a mene zanima zakaj
vi svi branite rast dolara…..
[/quote]
Još malo, možda zaviri ispod 1,43.

Dolar je IMHO u long term down trendu a unutar svakog down trenda će biti i korektivnih up trendova nižeg ranga

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Dolar je IMHO u long term down trendu a unutar svakog down trenda će biti i korektivnih up trendova nižeg ranga

aud/usd ide na 0.82 za početak…..naravno moje mišljenje…..već od eur/usd 1.50 svi govorite
o topiranju dolara…..

Ne treba tu puno pameti…samo pogledajte kakve su referentne stope na pojedine valute i sve vam je jasno o budućim kretanjima valute (medium term/long term).
Istina, postoji još nekoliko parametara koji utiču, ali ni približno kao stopa.

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

New Report

Close