Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.spiegel.de/international/business/0,1518,665679,00.html

Eto ljudi kome se da čitat neka čita (ja jesam i nije ugodno) a kome se neda čitat neka mi da jedinicu!!!
Ali ako ima pozitivnih za rast burze nakon kaj pročitaju ovo neka pošalji PM.

LP

p.s. ovo se tiče i onih (zli) koji misle da dolar neće rasti tj. da euro neće padati. – teško
naš dug u usporedbi sa njima je sića

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

može se reć da su se ipak pokrenuli za danas……..

Jobless Claims Rise More than Expected, Up 17,000 to 474,000; October Trade Gap Narrows to $32.94 Billion (story developing)

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

koji je ono link za direktno praćenje DAX-a u realnom vremenu, ne mogu naći na njihovim stranicama?

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

koji je ono link za direktno praćenje DAX-a u realnom vremenu, ne mogu naći na njihovim stranicama?

http://www.finanzen.net/indizes/indizes_realtime_chart.asp?strSymbol=D1DEDB2KE7=DBBL&intZeit=1

Danas dow leti na 10600 bodova!

Ovaj je življi , i drugi su tu u realnom vremenu.Vaš link

ma malo si reko. ide danas do 12000 minimalno. genijalac…

Sve iznad 10,000 je dobro. Nemojmo pretjerivat.

Hmm ja bi rekao da postoji mogučnost malog minusa.
Vidjet ćemo

Nema puno veze s nama, ustvari samo usporedbe radi da vidimo gdje smo mi, al bar se sad mogu vratit na onu staru omiljenu uzrečicu:

Dužan ko Grčka!

Grčka ima najveći dug u modernoj povijesti te zemlje
Vaš link

Zamjenik grčkog ministra financija Filipos Sahinidis rekao je u četvrtak pred grčkim parlamentom da grčki dug iznosi 300 milijardi eura i da je najveći u povijesti suvremene Grčke.

300 milijardi eura!!! [shocked] [shocked] [shocked]

Pa šesnajsta generacija Grka računajući od danas neće bit u stanju vratit te novce. Pa mi smo mila majka za njih! Al koliko god izgledao odvratno, relativno gledajući, grčki indeks i dalje bolje stoji od Crobexa. Za zamislit se!!!
[undecid] [shocked]

never surrender

Nema puno veze s nama, ustvari samo usporedbe radi da vidimo gdje smo mi, al bar se sad mogu vratit na onu staru omiljenu uzrečicu:

Dužan ko Grčka!

Grčka ima najveći dug u modernoj povijesti te zemlje
Vaš link

Zamjenik grčkog ministra financija Filipos Sahinidis rekao je u četvrtak pred grčkim parlamentom da grčki dug iznosi 300 milijardi eura i da je najveći u povijesti suvremene Grčke.

300 milijardi eura!!! [shocked] [shocked] [shocked]

Pa šesnajsta generacija Grka računajući od danas neće bit u stanju vratit te novce. Pa mi smo mila majka za njih! Al koliko god izgledao odvratno, relativno gledajući, grčki indeks i dalje bolje stoji od Crobexa. Za zamislit se!!!
[undecid] [shocked]

http://www.spiegel.de/international/business/0,1518,665679,00.html

Kolega Grčki index je ovaj tjedan pao više od 12%.
ne pričajte bedastoče.

New Report

Close