Zašto misliš da je to dobar znak?
[/quote]
Jesi vidio kolega Knox da se ponovo dogadja isto, po tko zna koji put.
Danas nisam ništa htio napisati, radije sam ugrizao jezik kako si mi svjetovao.
[/quote]
Ni to nije pomoglo ovaj put kolega Korkyra.
ma dobro dok su ovak naopaki, al šta kad se počnu premišljat.
Zašto misliš da je to dobar znak?
[/quote]
Jesi vidio kolega Knox da se ponovo dogadja isto, po tko zna koji put.
Danas nisam ništa htio napisati, radije sam ugrizao jezik kako si mi svjetovao.
[/quote]
Ni to nije pomoglo ovaj put kolega Korkyra.
ma dobro dok su ovak naopaki, al šta kad se počnu premišljat.
[/quote]
Lako za njih, ali što sa ovim našim mamlazima koji su počeli naopako.
I sada ti budi pametan.
I zašto su sad opet ovi Ameri u banani? Kak je najavljivano ovo danas je trebala biti raketa. To je samo dokaz da jedna dobra ili loša vijest za njihovo ogromno tržište ne znači ništa. Ako se drugačije ne dogovore.
I zašto su sad opet ovi Ameri u banani? Kak je najavljivano ovo danas je trebala biti raketa. To je samo dokaz da jedna dobra ili loša vijest za njihovo ogromno tržište ne znači ništa. Ako se drugačije ne dogovore.
Šišanje kolega. Zar nismo više puta doživjeli da Ameri i na lošu i na dobru vijest reagiraju s odmakom od jednog dana?
Dakle ponovimo. Revidirani su podaci iz listopada u kojem je ostalo bez posla 110.000 ljudi a ne kako je bilo prvobitno 190.000.
Zatim je u studenom bilo očekivano 130.000 a ispalo je samo 11.000 ljudi. Dakle u listopadu i studenom umjesto 320.000 ljudi po najnovijem podacima ispada da je samo 120.000 ljudi ostalo bez posla. Razlika 200.000 ljudi. Prava sitnica. Zbog današnjih pdataka, Dow Jones bi trebao biti na 12.000 bodova. Ali kako skupiti veće količine. Evo ovako kako danas rade ali će zato do kraja godine svaki dan biti plus i dow jones će 31.12.2009. biti na 12.000 kn. To je moje viđenje. Crobex na 2500 barem, nadam se.
kolega svatite da ameri dignu tečaj prije vijesti, na vijest prodaju….no nemojte se
brinut ovo danas i nije tolko važno…..važnije je kako će se odigrat situacija tokom
čitavog mjeseca….
dolar je danas tražena roba jer ga treba vraćat bez prevelikih gubitaka…..
u toj igri morate povezat valute, bonds, dijonice, gold, oil…..
Japan u cca 4 dana sa 9100 na 10200 bodova. Oni ne šljive Amere. Manje su vezani s njima od nas ili????? [undecid]
Japan u cca 4 dana sa 9100 na 10200 bodova. Oni ne šljive Amere. Manje su vezani s njima od nas ili????? [undecid]
pao je jen
Japanci očito imaju informatora iz USA koji je znao da će doći do snažne korekcije na tržištu rada.
Uzročno posljedično doći će i do rasta USA dolara prema jenu a onda to ostavlja traga i na vrijednosti svih oblika asseta!
Lojtra ako pogodiš ovo sa DJ imaš od mene bocu J.Danielsa.
DOW JONESA na 12.000 do Nove godine zaboravi, ali ODMAH!!!