Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
ljepo je vidjet ovakvo otvaranje u amera, pogotovo uz ovako povećani promet na otvaranju, gledano na prethodne dane….
ma kakav cash-r-a, 100% in
Rovovska bitka DJI na 10500 i SP na 1120.
dolar je uzletio na raketno forivo $ +1,14%, zato silazna putanja
[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]
Netko se zaigrao s dolarom, a srušio američku burzu, eto dokaz da je u svijetu velika manipulacija ali malo teže nego kod nas, jer vani je dugoročno manipulacija neodrživa ……..
Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/
evo ja lagano otvaram short na ftse……na vrijeme napiso….
evo u 15:05 napiso….pa ljudi vi ko da ništ ne kužite…..
iskrcaj na zlatu, dobar znak
[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]
Netko se zaigrao s dolarom, a srušio američku burzu, eto dokaz da je u svijetu velika manipulacija ali malo teže nego kod nas, jer vani je dugoročno manipulacija neodrživa ……..
A ovaj što se zaigrao s američkom burzom a rušio dolar taj nije manipulator? [bye]
AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA
iskrcaj na zlatu, dobar znak
Zašto misliš da je to dobar znak?
Neka mi netko reče zašto Ameri padaju ako je izvješće tako dobro što i je. Ovo je možda početak obrata trenda na dolje kod amera.
sava,
Sutra kupovati dolare a u utorak prodavati?
Zaboravih dodati…a u ponedjeljak dionice izvoznika čija se roba i usluge obračunavaju u dolaru!