Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sad će sutra i dubai razmontirati i ono malo što je ostalo od Grobexa http://finance.yahoo.com/news/Dubai-debt-fears-hit-world-apf-3624614071.html?x=0&sec=topStories&pos=2&asset=&ccode=

zakaj?

pa ako nije danas nebu niti sutra…uostalom mi smo slomljeni gdj ečeš više?

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

kako nije? pa pogledaj gdje ti je dalekovod (ulazio si na 370 i kleo se u okret) i što su od njega odonda napravili. izgleda kao da ga je pregazio kamion, a perspektivni građevinac. ameri će odraditi pad, a koliko god mi pali past ćemo još kako bi ih pratili. rast ionako nikad nismo. [sad]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

FTSE5194.13-170.68-3.18%
DAX5614.17-188.85-3.25%
CAC 403679.23-129.93-3.41%

People do not get what they want or what they expect from the markets; they get what they deserve!

Kako je taj Dubaji došao baš kad Ameri ne rade? Sumnjičav sam ali šta tu mogu.

who dares, wins

I kako je upao u krizu taj fond, kada je u zadnjih 6 mjeseci jak oporavak vrijednosti dionica širom svijeta…… Očito se kladio na šort poziciju [lol] [lol] [lol]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

I kako je upao u krizu taj fond, kada je u zadnjih 6 mjeseci jak oporavak vrijednosti dionica širom svijeta…… Očito se kladio na šort poziciju [lol] [lol] [lol]
[/quote]
Čudno. Koliko čitam taj šort je čisto ludilo od posla. Eno stranicu prije kolega @ Smola piše kako rastura sve u 16. Izgleda da mu najbolje ide kad je market zatvoren. [lol]

who dares, wins

Nacicemo negdje neke futurese [lol]

Hoce li nam to pomoci?

Crno nam se piše što se tiče nafte kad su i arapske banke u banani. Moglo bi i "crno zlato" na svoj novi ATH. Treba ekipa namaknuti od nekud ove gubitke.[lol]

[/quote]
Čudno. Koliko čitam taj šort je čisto ludilo od posla. Eno stranicu prije kolega @ Smola piše kako rastura sve u 16. Izgleda da mu najbolje ide kad je market zatvoren. [lol]
[/quote]

čujte još jučer kad su ameri otvorili sam napiso da otvaram short……otvorio sam
na ftse a mogo sam i na s&p futurese…..nisam očekivao ovoliko ali dogodio se dubai…

još da dodam, ovo je tema strana tržišta pa tu i povremeno napišem ako imam
neko mišljenje ili neku poziciju…… čisto i dobronamjerno iznošenje mišljenja ….

Na CNBC je malo prije počeo sat i pol interview pred publikom sa Bill Gates-om i Warren Buffett-om. Preporučam.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Emirates Bank International PJSC i Mashreqbank PSC iz Dubaia su imale spread na CDS oko 600 bps skoro čitavu ovu godinu, tamo negdje do 9 mjeseca pa im je pao na oko 350-400 bps.
Ali i tada se znalo za probleme ali burze nisu reagirale – zašto sada?
Ako odgovoriš – genije si!

New Report

Close