Bitno je da su joblessi odlicni i da se potrosnja povecava a i prihodi su im skocili sto ukazuje da sa smanjenjem joblessa i povecanjem potrosnje i prihoda sljedeci durablesi ce biti puno bolji mada ni ovi nisu losi.
Jos kada bi kuce bile dobre u 16h moglo bi biti danas vatrometa preko bare.
samo da nebude vatrometa na dolaru …..
[/quote]
Pazi da nebi bilo vatrometa na crobexu
Bitno je da su joblessi odlicni i da se potrosnja povecava a i prihodi su im skocili sto ukazuje da sa smanjenjem joblessa i povecanjem potrosnje i prihoda sljedeci durablesi ce biti puno bolji mada ni ovi nisu losi.
Jos kada bi kuce bile dobre u 16h moglo bi biti danas vatrometa preko bare.
samo da nebude vatrometa na dolaru …..
[/quote]
Pazi da nebi bilo vatrometa na crobexu
[/quote]
zadnje mu je vrijeme….pa i prošle godine je počeo za gore 1.12.
U idućoj godini prema forecastu SP 500 EPS će biti između 70 i 80 dolara. Puknite multiplu koja vam se sviđa na to.
Prilikom izbora multiple svakako obratiti pozornost na rekordno niske kamatne stope.
a što ćemo mi sutra kad oni ne rade?! bolje da zatvore i naš zse jer će promet biti izuzev ht-a par milijuna, i to ako
Home Sales u USA puno bolji od očekivanja
a što ćemo mi sutra kad oni ne rade?! bolje da zatvore i naš zse jer će promet biti izuzev ht-a par milijuna, i to ako
Pa odavno se više ne pratimo, kakve veze ima što ne rade.
Home Sales u USA puno bolji od očekivanja
Jako dobre kuce [thumbsup]
i kuće došle dobre. i to 7% bolje od zadnjih, te isto tolko bolje od očekivanja.
sve skupa- brutalizam!! DELUXE BRUTALIZAM!! [thumbsup] [thumbsup]
Nacicemo negdje neke futurese [lol]