Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovdje upišite svoj komentar…

SAM PROTIV SVIH

Bitno je da su joblessi odlicni i da se potrosnja povecava a i prihodi su im skocili sto ukazuje da sa smanjenjem joblessa i povecanjem potrosnje i prihoda sljedeci durablesi ce biti puno bolji mada ni ovi nisu losi.

Jos kada bi kuce bile dobre u 16h moglo bi biti danas vatrometa preko bare.

samo da nebude vatrometa na dolaru …..
[/quote]

Pazi da nebi bilo vatrometa na crobexu

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Bitno je da su joblessi odlicni i da se potrosnja povecava a i prihodi su im skocili sto ukazuje da sa smanjenjem joblessa i povecanjem potrosnje i prihoda sljedeci durablesi ce biti puno bolji mada ni ovi nisu losi.

Jos kada bi kuce bile dobre u 16h moglo bi biti danas vatrometa preko bare.

samo da nebude vatrometa na dolaru …..
[/quote]

Pazi da nebi bilo vatrometa na crobexu
[/quote]

zadnje mu je vrijeme….pa i prošle godine je počeo za gore 1.12.

christmass rally. don’t miss it [thumbsup]

U idućoj godini prema forecastu SP 500 EPS će biti između 70 i 80 dolara. Puknite multiplu koja vam se sviđa na to.

Prilikom izbora multiple svakako obratiti pozornost na rekordno niske kamatne stope.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

a što ćemo mi sutra kad oni ne rade?! bolje da zatvore i naš zse jer će promet biti izuzev ht-a par milijuna, i to ako

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Home Sales u USA puno bolji od očekivanja

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

a što ćemo mi sutra kad oni ne rade?! bolje da zatvore i naš zse jer će promet biti izuzev ht-a par milijuna, i to ako

Pa odavno se više ne pratimo, kakve veze ima što ne rade.

Home Sales u USA puno bolji od očekivanja

Jako dobre kuce [thumbsup]

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

i kuće došle dobre. i to 7% bolje od zadnjih, te isto tolko bolje od očekivanja.

sve skupa- brutalizam!! DELUXE BRUTALIZAM!! [thumbsup] [thumbsup]

Nacicemo negdje neke futurese [lol]

SAM PROTIV SVIH

hmhm ja sam ipak oprezan, sa amerima nema šale…..nije prvi put da je već sve
bilo uračunato pa bi krenuli u rasprodaju…..iskreno otvorio sam short, i još im dam
cca +2% fore za gore…..

New Report

Close