Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ehh niti jedna sastavnica DJIA nije otvorila u minusu. kad vidim ovaj mulj od države i TK zlo mi je.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Trenutno je utjecaj svjetskih indexa izgleda obrnuto proporcionalan

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Vrlo velika mogućnost je da Ameri do kraja završe u minusu.
Prema kretnjaima tehničke analize.

YES WE CAN !!!

tu,du,du nema nam pomoći……..tu,du,du,du…….reće TBF….kod nas je smak svijeta…..

postoji li i jedna burza na svijetu koja je gora od naše, a da to nije burza ribe…..

pardon burze ribe u svijetu su puno razvijenije od naše….isprika ribama…..

Vrlo velika mogućnost je da Ameri do kraja završe u minusu.
Prema kretnjaima tehničke analize.

nema šanse, ide reli

Existing Home Sales Up 10.1 Percent in October (story developing)

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Sanjaj Nikita…..U ponedjeljak debeli plus kod Amera.

Moj post od 21.11. dok je izašao američki bdp od "samo" 2,9 %.
Ali ja sam nakon 75 % točnosti prognoziranja i napisanih preko 10000 postova na oba foruma još uvijek moderiran. štoviše često me se zbriše odmah u korijenu kao što se bojim da će biti i sad.

Burza je ogledalo ekonomije.

DA vidimo, zasto bi sve dionice trebale rasti..

Smanjenje poreza?
Rast gospodarstva u 2010?
Ocekivana rast zaposlenosti u 2010?
Povecanje potrosnje hrvata u 2010?

Drugarstvo kod ans je upravo na vidjelu lijepa diverzifikacija ulaganja od strane investitora.
Tj. ono sto valja ce vrijediti a ono sto nevalja nece i gotovo..

Pustite ameriku i ostale

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

tu,du,du nema nam pomoći……..tu,du,du,du…….reće TBF….kod nas je smak svijeta…..

postoji li i jedna burza na svijetu koja je gora od naše, a da to nije burza ribe…..

Crobex i SP500 su napravili sličan prinos u ovoj godini – cca 20%

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

DA vidimo, zasto bi sve dionice trebale rasti..

Refleksivnost. Iako se slažem da ne bi trebale sve. Što se mene tiče neka još stagnira tjedan dana [smiley]

Svatko ko kuži malo TA može zaključiti da će se ubrzo stvoriti novi trend na crobexu…

When speculation has done its worst, two and two still make four.

DAX 5.820,50 +2,77% , ZBILJA SMO PREPUSTENI NA MILOST I NEMILOST SAMI SEBI…..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

NIšta ne traje vječno.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close