@ inverter
koji stranac? Uz ovakvu konkurentnost, poreze i papirologiju????
Prije ćemo svi mi preseliti svoja ulaganja van nego što će netko doći k nama, više zbog utjecaja naših a ne stranih…….
Odmah pozivam sve koji trguju vani da mi se jave na PM da ukratko napišu gdje i sa čime trguju, te preko koga, s kojim naknadama i slične bitne podatke.
Vjeko, molim te pusti ovo na ovoj temi ….
stranci kako brzo dodju isto tako napuste trziste ,vidjeno na proljece ove godine
svi ovi pokazatelji rasta vani me upućuje da bi danas mogla krenuti korekcija kod njih i kod nas [cry]
Da vidiš našu elitu koja se ni ne vidi na ekranu kako se ponašaju i kako razmišljaju.
Sve za novac, SVETI NOVAC. [thumbsup]
A ti si ovdje radi rotkvica? [yawn]
Sinoć na CNBC-u su nakon zatvaranja objavili podatak da je DOW sa jučerašnjim danom dostigao razinu od 03.10.2008.
Kako mi stojimo po tom pitanju:
CROBEX
03.10.2008. = 2967,01
03.10.2009. = 2109,59
Nisam više siguran da bi nas mogle podići ni one dizalice od luke Ploče.
[/quote]
Isprika zbog pogrešno upisanog datuma. Umjesto 03.10.2009., trebalo je biti 09.11.09. Bit i smisao
ostaju nepromjenjeni.
A ti si ovdje radi rotkvica? [yawn]
Je, trgujem rotkvicama, kak znaš? [bye]
Hvala ti gismunde!!!
Tako se odgovara na rast EU i USA burza! I to sa ovom nevjerovatnom likvidnoscu. Gasim se na kratko i idem se malo od ovog odmorit. LP
Tako se odgovara na rast EU i USA burza! I to sa ovom nevjerovatnom likvidnoscu. Gasim se na kratko i idem se malo od ovog odmorit. LP
Kolega Castro, da nije možda zbog ovoga?
God bless America!
[/quote]
Kolega Conan. Kad ste se već dotakli tog bulla. Zanima me kako i zašto bi to nama trebalo pomoći s obzirom da mi neke stvari mi ne štimaju. Ispričavam se ako gjrešim jer nisam financijaš.
KAda usporedimo podatke iz studenog 1999. nije mi baš previše jasno zašto bi fond manageri i pravi ulagači pratili USA?
15.11.1999 – Dow 11003
18.11.1999.- 1 dolar=7.34 kn
Može li se napraviti nekakva usporedba Crobexa i Dowa ne na nominalnoj već na realnoj vrjednosti?
[/quote]
Nažalost kolege s brutalnim znanjem trenutno ulažu u znanje pa nemaju vremena odgovoriti.
I mene to zanima, to jest zašto bi mi rasli ovako jadni i čemerni, kakvi jesmo.
Da nisam poečetnik ja bih ti rekao, al kad nemam pojma, onda moram čekati da netko tko barata činjenicama kao ja burekom, odgovori.
[bye]