Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Slični scenarij kao i jučer. Ameri će u deblji plus vjerojatno tek kad mi zatvorimo.

Slični scenarij kao i jučer. Ameri će u deblji plus vjerojatno tek kad mi zatvorimo.

Ameri su točno čekali da se zatvori naša burza pa da okrenu u zeleno. vi’š ti šta je respekt prema moćnoj ZSE!! [lol]

Evo oni opet u crvenom ,moram pričekati s takvim komentarom,hihi…

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

da ameri ocekuju najbolje izvjesce o porastu cijena postojecih kuca u poslijednjih dvije godine
sta mi cekamo, da nam netko kupi zemlju zaraslu u zivicu i glog jer istu ne obradujemo 20 godina po nama zamisljenim cenama…

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

http://www.cnbc.com/id/33148261

Da većina vas ima pravo.
Recesija je gotova i hvala bogu već dugo niti jedna banka nije zatvorila svoja vrata

Kakvo je stanje danas 20 dana poslije
http://www.cnbc.com/id/33453840

Da ponovim pitanje tko nije gledao zeigeist?—pogotovo drugi dio jer je puno olji.. – taj vjeruje da dj ide na 20000 i crobex na 3500

p.s. u dionicama sam da nebi bilo da drukam…

lp

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Ovaj tjedan sat vremena duže trgovanja s amerikancima, jeeeeej. [smiley]

sat duze da nas dignu ili dotuku…..
dvosjekli mac.
ne mislim na pravi mac nego se tako kaze.
glupo bi bilo da mislim na pravi mac.

sat duze da nas dignu ili dotuku…..
dvosjekli mac.
ne mislim na pravi mac nego se tako kaze.
glupo bi bilo da mislim na pravi mac.

slažem se, to bi bilo neodgovorno s vaše strane,
ovako je bolje jer razlika između pravog mača i tako se kaže mača je evidentna.

Ruski trezor prodaje čak 45 tona zlata
http://www.nezavisne.com/ekonomija/nezvanicno/47885/Ruski-trezor-prodaje-cak-45-tona-zlata.html

who dares, wins

Published 10/07/2009 by Ziarul Financiar

Romanians will be able to buy gold by the kilo

Piraeus Bank, one of the players with a fast rise on the retail segment in the past few years, is selling gold to its clients starting this week, through 20 of its 180 territorial branches on the Romanian market. No other commercial bank is selling gold to its clients…

Mislim da je zlato out na dulje vremena [undecid]

Ne dajte zlovencima more jer ode u 3pm: terminal, plinovod, petrokemija, janaf, polimeri, brodogradnja, poljoprivreda itd itd

Bank of Japan May Forecast Third Year of Deflation This Week

Share | Email | Print | A A A

By Mayumi Otsuma

Oct. 26 (Bloomberg) — The Bank of Japan will probably forecast this week that deflation will extend into 2011, an indication that borrowing costs are likely to stay near zero.

Consumer prices excluding fresh food, the bank’s preferred gauge of inflation, will tumble 0.5 percent in the year ending March 2011, and economic growth will accelerate to 1.2 percent, according to the median estimate of 15 economists surveyed by Bloomberg. The central bank will release its semiannual outlook on Oct. 30 at 3 p.m. in Tokyo.

Policy makers will say in the report they plan to keep the benchmark interest rate low to foster the nation’s recovery from its worst postwar recession, analysts predict. That commitment, against the backdrop of forecasts for entrenched deflation and a fragile recovery, will quell any investor speculation that the bank unwinding emergency credit measures will lead to a rate increase, said Masaaki Kanno.

“The BOJ will probably highlight that consumer prices will be stuck in negative territory and use that to convince investors that a rate hike is still far, far away,” said Kanno, a former central bank official and now chief economist at JPMorgan Chase & Co. in Tokyo.

Eleven analysts said the bank will say this week it plans to stop buying commercial paper and corporate bonds from lenders in December as scheduled because companies are finding it easier to obtain credit.

Fifteen of the 16 economists who gave monetary policy forecasts through 2011 said they expect the key rate to stay at 0.1 percent through the end of 2010 at the earliest. Japan’s borrowing costs have been kept below 1 percent since Sept. 1995.

End Credit Programs

“The central bank will likely decide this week it will end the credit programs” on Dec. 31, said Naka Matsuzawa, chief investment strategist at Nomura Securities Co. in Tokyo. “They can use the meeting to simultaneously show their subdued outlook for the economy and prices while underlining their commitment to a low-rate policy,” quashing speculation of an imminent rate increase, he said.

The asset-purchase programs have been in place since the bank lowered borrowing costs to 0.1 percent in December amid the worst global financial crisis since the Great Depression. It has also been offering lenders unlimited loans backed by collateral, a facility analysts say the bank may extend into next year.

Bank of Japan Governor Masaaki Shirakawa and his deputy Kiyohiko Nishimura said this month the need for the programs of buying corporate debt has diminished as credit markets have stabilized. The bank is committed to keeping borrowing costs “very low,” they said.

http://money.cnn.com/2009/10/23/markets/sunday_lookahead/index.htm?source=yahoo_quote

http://business.hr/hr/Naslovnica/Svijet/Obama-ogorcen-nezahvalnim-bankama-Vrijeme-je-da-vratite-uslugu

http://seebiz.eu/hr/valute-i-robe/financial-news-kina-treba-kupovati-eure-i-jene,59476.html

New Report

Close