Google’s Profit Increases as Ad Market Shows Signs of Recovery
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601103&sid=aEz.B4Hd4vtY
rast i kod nas i kod amera na burzi s relativno malenim prometima
to je dobar znak da je rast održiv
a opet može biti da smo pri vrhu ovog vala pa da zadnji kešovani ulaze možda i zeru prekasno
kaj vi mislite o svem tom iskusniji poznavatelji
rast i kod nas i kod amera na burzi s relativno malenim prometima
to je dobar znak da je rast održiv
a opet može biti da smo pri vrhu ovog vala pa da zadnji kešovani ulaze možda i zeru prekasno
kaj vi mislite o svem tom iskusniji poznavatelji
kakav rast kod nas??? O čemu ti pričaš? Da nisu Ina i HT nenormalno porasli mi bi bili na 1800 bodova. Pet dionica mi je na nižoj cijeni a kupio sam ih dok je zadnji puta dow jonesa bio 9400 bodova. Pametni sada kupuju. Ne pričam za ove koji dionicu ne mogu držati dulje od 3 dana. Barem 3 mjeseca i dionice će biti duplo skuplje.
I vidim da su brodarirasli vani 2 tjedna 25%. A naši od tada oko nule.
Čeka se da se iskrcaju sve ovce.
Kaj se zgodilo? Prije minut je bio 0,5% u plusu….
DB-DAX Realtime Chart Indikation
Realtime:
5.819,50
-0,19%
Vortag: 5.830,77
Čuli da je Bilić Napustio reprezentaciju?
Bank of America Posts Loss of 26 Cents a Share in Third Quarter vs 21 Cents a Share Loss Estimate (click for quote)
GE i BoA, amerika u malom….prva lošija izvješća.
GE i BoA, amerika u malom….prva lošija izvješća.
za GE se znalo da situacija nije blistava kroz čitavu godinu, zaduženost je ogromna i jede dobit, izvješće BofA je jako loše obzirom da se većinom posla bave konvencionalnim bankarskim poslom (istina imaju dio investicijskog kroz Merryl Lynch), za razliku od GS koji je investicijsko bankarstvo. Čini se ipak da je priomorana kupnja Wachovie od strane velikog brata ipak bila uteg dodatni.
Koincidentno i GE i BAC imaju popriličan udio u DJIA. JPM bi mogao popraviti krvnu sliku bankarstva, a koji isto ima veći udio u DJIA, za MS se zna da će biti minus. regionalne banke će biti najviše pogođene kažu ovim sindromom kreditnog sloma stanovništva.
Izgleda mi kao hladan tuš, ali sumnjam da će biti bilo kakve jače korekcije kod njih, previše slobodnog novca uleće pri svakom padu. Ali što to nama znači kad smo mi 3xETF u odnosu na američke indekse. Naravno samo kad se pada. Sad će se vidjeti prave perjanice crobexa i što će se najviše braniti iz Crobexa.
Upravo izašli Industrial production i capacity utilization podaci u USA bolji od očekivanja