Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Treba početi naplaćivati ocjenjivanje [lol]
Pojedinci bi bankrotirali već prvo prijepodne.
Moj prijedlog PD: plati pa ocjenjuj !

who dares, wins

http://www.hrportfolio.com/hr/dionice/dionice_6_0_0_0/||Makedonska_burza/ al ga ovi grabe [shocked]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ako danas izađe lošije izvješće o zapošljavanju, uz ovo dolje, mogli bi imati mali pull back. Mada sumnjam obzirom na rekordnu dobit GS ikada u povijesti, po mojem mišljenju, a koja će biti objavljena neposredno prije otvaranja burze.

Foreclosures rise 5 percent from summer to fall
Foreclosures keep soaring as unemployment remains main cause of housing woes
WASHINGTON (AP) — The number of households caught up in the foreclosure crisis rose more than 5 percent from summer to fall as a federal effort to assist struggling borrowers was overwhelmed by a flood of defaults among people who lost their jobs.
The foreclosure crisis affected nearly 938,000 properties in the July-September quarter, compared with about 890,000 in the prior three months, according to a report released Thursday by RealtyTrac Inc. That puts foreclosure-related filings on a pace to hit about 3.5 million this year, up from more than 2.3 million last year.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Možda je izmišljotina ali zanimljivo za pročitati:

Lunacy in Las Vegas Housing
Vaš link

Just when you think you’ve heard it all in today’s housing market, along comes a story that takes all those statistics and all those monthly foreclosure reports and all that testimony to Congress and just drop kicks them all out the window…

Goldman Sachs
EPS: $5.25, što je više za $ 1.07 od očekivanog!
[thumbsup]

Goldman Sachs Earns $5.25 a Share in 3Q Vs. $4.24 a Share Est. (Story Developing)

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Goldman Sachs Earns $5.25 a Share in 3Q Vs. $4.24 a Share Est. (Story Developing)

divno, no burza reagirala padom [lol] očito sad svi shvaćaju da GS kontrolira WalStreet i da je pomoću FED-a pumpao kad je bilo najpotrebnije.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Burza još nije otvorila, pa realno stanje nećemo vidjeti do 15.30.
No, ne može ni svaki dan rasti 1-2%, na granici smo s 10.000 i mala korekcija bi dobro došla.
Ne treba zaboraviti da ono što je JE ne mora biti da NIJE ali i obratno. To je to.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ti si čovječe stvarno oprtunista, daj se malo skuliraj kako djeca kažu [pray]

dan je pametniji od noći

Meni kažete kolega?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Goldman Sachs beats Wall Street expectations.
We are the Goldman Sachs, we will be profitable, resistance id futile. [cool]

Meni kažete kolega?

ma ne oprosti

dan je pametniji od noći

New Report

Close