Treba početi naplaćivati ocjenjivanje [lol]
Pojedinci bi bankrotirali već prvo prijepodne.
Moj prijedlog PD: plati pa ocjenjuj !
http://www.hrportfolio.com/hr/dionice/dionice_6_0_0_0/||Makedonska_burza/ al ga ovi grabe [shocked]
Ako danas izađe lošije izvješće o zapošljavanju, uz ovo dolje, mogli bi imati mali pull back. Mada sumnjam obzirom na rekordnu dobit GS ikada u povijesti, po mojem mišljenju, a koja će biti objavljena neposredno prije otvaranja burze.
Foreclosures rise 5 percent from summer to fall
Foreclosures keep soaring as unemployment remains main cause of housing woes
WASHINGTON (AP) — The number of households caught up in the foreclosure crisis rose more than 5 percent from summer to fall as a federal effort to assist struggling borrowers was overwhelmed by a flood of defaults among people who lost their jobs.
The foreclosure crisis affected nearly 938,000 properties in the July-September quarter, compared with about 890,000 in the prior three months, according to a report released Thursday by RealtyTrac Inc. That puts foreclosure-related filings on a pace to hit about 3.5 million this year, up from more than 2.3 million last year.
Možda je izmišljotina ali zanimljivo za pročitati:
Lunacy in Las Vegas Housing
Vaš link
Just when you think you’ve heard it all in today’s housing market, along comes a story that takes all those statistics and all those monthly foreclosure reports and all that testimony to Congress and just drop kicks them all out the window…
Goldman Sachs Earns $5.25 a Share in 3Q Vs. $4.24 a Share Est. (Story Developing)
Goldman Sachs Earns $5.25 a Share in 3Q Vs. $4.24 a Share Est. (Story Developing)
divno, no burza reagirala padom [lol] očito sad svi shvaćaju da GS kontrolira WalStreet i da je pomoću FED-a pumpao kad je bilo najpotrebnije.
Burza još nije otvorila, pa realno stanje nećemo vidjeti do 15.30.
No, ne može ni svaki dan rasti 1-2%, na granici smo s 10.000 i mala korekcija bi dobro došla.
Ne treba zaboraviti da ono što je JE ne mora biti da NIJE ali i obratno. To je to.
ti si čovječe stvarno oprtunista, daj se malo skuliraj kako djeca kažu [pray]
Meni kažete kolega?
Goldman Sachs beats Wall Street expectations.
We are the Goldman Sachs, we will be profitable, resistance id futile. [cool]