Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

odlično izvješće, 4 centa EPS sutra će biti reli definitvno. a zatim pepsi pa intel, preko 10000 DJIA, samo da pokrene optimizam i strane investitore u nas.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

odlično izvješće, 4 centa EPS sutra će biti reli definitvno. a zatim pepsi pa intel, preko 10000 DJIA, samo da pokrene optimizam i strane investitore u nas.

Stari moj, svi smo mi investitori, i mi utječemo na trgovanje itekako. [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Šta je tu odlično? JEdino što su se dokopali nekakog plusa. A kako su došli do njega? Uglavnom otpuštanjem radnih mjesta i rezanjem svakog troška. I zar treba slavit i dizat u nebo izviješće jedne firme koje je usput rečeno po zaradi pet put lošije nego ono prije godinu dana? Pa ne znam baš da će ovo napraviti nekakav reli. Stvarno ništa specijalno.

A pogotovo ne znam kakve ovo ima veze s nama i našom burzom. I pogotovo ne znam kakve ovo ima veze sa stranim investitorima kod nas. Bezveze. Mi ne nastavljamo reli jer ga nismo ni imali. Mi se samo vučemo po inerciji i čekamo da nam se država iskopa iz blata. Odnosno da je netko drugi iskopa.

never surrender

Mene je iznenadila reakcija tržišta u aftermarketu, nisam očekivao da će biti tako pozitivna.
Ali povećali su i cash poziciju, kao i prihode, izgleda da je i to pomoglo.

I kako nema veze sa našom burzom??
Vrlo često se desi da se zelenilo i optimizam iz USA preliju u EU i kod nas. Nije to baš u 100% slučajeva ali je dovoljno česta pojava da na to treba obratiti pažnju.

Ovo je zanimljivo:
Engleska crkva u obrani hedge fondova
http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=86696

Ovo je zanimljivo:
Engleska crkva u obrani hedge fondova
http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=86696

Hell yeah! [cool]

Šta je tu odlično? JEdino što su se dokopali nekakog plusa. A kako su došli do njega? Uglavnom otpuštanjem radnih mjesta i rezanjem svakog troška. I zar treba slavit i dizat u nebo izviješće jedne firme koje je usput rečeno po zaradi pet put lošije nego ono prije godinu dana? Pa ne znam baš da će ovo napraviti nekakav reli. Stvarno ništa specijalno.

A pogotovo ne znam kakve ovo ima veze s nama i našom burzom. I pogotovo ne znam kakve ovo ima veze sa stranim investitorima kod nas. Bezveze. Mi ne nastavljamo reli jer ga nismo ni imali. Mi se samo vučemo po inerciji i čekamo da nam se država iskopa iz blata. Odnosno da je netko drugi iskopa.
[/quote]
Takav sam i ja pesimista dok sam u kešu. [thumbsup]

[/quote]
Takav sam i ja pesimista dok sam u kešu. [thumbsup]
[/quote]
pa normalno da je odlicno i samo da tako nastavi da se malo ove jadne cjene dionica dignu,a ne ovo drkanje vise,malo gori malo doli.
a kakve ima veze s nasom burzom vidit ces u pon

Gold
1.056 1,0%

who dares, wins

FTSE5160.5251.62+1.01%
DAX5709.4768.72+1.22%
CAC 403811.5355.12+1.47%

Stari moj, svi smo mi investitori, i mi utječemo na trgovanje itekako. [thumbsup]
[/quote]

a ja mislio da smo svi mi tuzemni investitori nakcrani 100% na dnu crobexa u par dana oko osmog marta. barem po pričama ovdje [lol] a ovim laicima što osporavaju Alcou, vidjet ćete što će napraviti Intel tržištu kad pobije očekivanja. A tek Goldman koji je zaradio sekstilijardu dolara (da da postoji i taj broj :p nije šala) šortajući tržište krajem godine i kupujući nanovo na dnu. A dolar pada. Čini se da je novi balon neizbježan i bit će dok god ne digne FED kamate. Uživajmo dok traje.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Samo neka Dow probije desetku, pa da vidiš derneka u ponedjeljak…………… [thumbsup]

New Report

Close