Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

u 10.00 kreće najbrži prst i istresanje dok su još visoke cijene dionica

Možda taj najbrži prst proda i najjeftinije danas…

ovo budi uspomene na ovo vrijeme u 2008.

Dow
9,509.28 -203.00 (-2.09%)
S&P 500
1,029.85 -27.23 (-2.58%)
Nasdaq
2,057.48 -64.94 (-3.06%)

jesu li to ameri probudili grizlija ?

i Europa je žestoko okinula jučer, treći dan za redom. DAX je potonuo kao kamen –2,13%, FTSE -1,68%
bit će žestoko otvaranje kod nas u 10.00 jer je očito da je bull puknuo kao napuhani balon, a medvjedi se vraćaju na velika vrata!! dok su svi žestoko padali, mi smo u zadnja 3 dana narasli oko +2,3% !??!
u 10.00 kreće najbrži prst i istresanje dok su još visoke cijene dionica [bye]
[/quote]

krah svjetskih burzi nastavlja se:

hang seng -2,61% !!!
Nikkei -2,47% !!!

[bye] [bye] [bye]

čemu TUGA, čemu BOL??? kad postoji ALKOHOL

Dow
S&P 500
1,029.85 -27.23 (-2.58%)
Nasdaq
2,057.48 -64.94 (-3.06%)

i Europa je žestoko okinula jučer, treći dan za redom. DAX je potonuo kao kamen –2,13%, FTSE -1,68%
bit će žestoko otvaranje kod nas u 10.00 jer je očito da je bull puknuo kao napuhani balon, a medvjedi se vraćaju na velika vrata!! dok su svi žestoko padali, mi smo u zadnja 3 dana narasli oko +2,3% !??!
[/quote]
svrbi kes kolega vec podosta vremena…. [rolleyes] prosao sam i to…kad ti je stalno sve skupo…. [lol]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

http://seebiz.eu/hr/burze/montenegroberza-izradila-kodeks-korporativnog-upravljanja,57526.html

Dow
S&P 500
1,029.85 -27.23 (-2.58%)
Nasdaq
2,057.48 -64.94 (-3.06%)

[/quote]

krah svjetskih burzi nastavlja se:

hang seng -2,61% !!!
Nikkei -2,47% !!!

[bye] [bye] [bye]
[/quote]

Otvaranje EU opet crveno. Ufff
Da ćemo okinuti na otvaranju- jasno je. Mene više brine koliko će padanje potrajati? Ako bude samo jedan dan bit će OK, samo se bojim da i mi ne složimo crveni niz kao vanjske burze

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Mi nismo ni rasli osim One i Ht-a. Dakle tu se možete nadati kupnji a na ostalim dionicama samo nešto sitno od drhtavaca.

Htio sam napisati Ine a ne one.

Jao
DAX -0,93% nakon jučerašnjih -2,13%
US Futuresi -0,2-0,3% nakon jučerašnjeg loma od -3%
[cry] [bye]

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

Jao
DAX -0,93% nakon jučerašnjih -2,13%
US Futuresi -0,2-0,3% nakon jučerašnjeg loma od -3%
[cry] [bye]

JAOOOOOOO STO CEMO SAD ???????? DOBRO DOBRO IMAMO JAKO PUNO KESOLOVACA VIDIM….TO JE DOBRO…. [thumbsup]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Futuresi polako prelaze u plus, očekujem potpunu nadoknadu od jučer a luzeri kod nas nek prodaju ak hoće. [thumbsup]

Evo odu futuresi u plus. Ono jučer je bio bear trup kao i u Aziji danas! [thumbsup]

Neznam gdje pratiš futurse. Al ja ih ne vidim u plusu.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

New Report

Close