Everything will be fine, tj. kao što je Buffet prije godinu dana rekao, american economy will be fine i fakat je. Živo Buffet!!! [thumbsup]
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
o.k. shvatio sam, misliš na ask, koji ti izgleda šupalj. A možeš li meni, laiku, objasniti zašto bi INA trebala biti lansirana? Ono, o izdvajanju plinskog biznisa znam. Ima li još koji razlog?
Neće biti samo INA lansirana nego i svi ostali…ako do lansiranja dođe!
Očekuju se izvještaji iz Amerike kroz narednih sat vremena o nezaposlenosti, proizvodnji…
Ako budu dobra, bit će lansiranja zadnjih sat vremena, neko će bit lansiran više, netko manje!
Svi upravo to i čekaju, zato su kupnje i prodaje tako oprezne danas!
Osobno smatram da će INA biti lansirana više od ostalih!
[/quote]
Misliš na ovo:
Thu Oct 01 Release Impact For Actual Expected Prior
8:30 AM Personal Income Aug – 0.1% 0.0%
8:30 AM Personal Spending Aug – 1.1% 0.2%
8:30 AM Initial Claims 09/26 – 535K 530K
8:30 AM Continuing Claims 09/19 – 6170K 6138K
10:00 AM Construction Spending Aug – -0.1% -0.2%
10:00 AM ISM Index Sep – 54.0 52.9
10:00 AM Pending Home Sales Aug – 1.0% 3.2%
2:00 PM Auto Sales Sep – NA NA
2:00 PM Truck Sales Sep – NA NA
Kolega, gdje ti vidiš veliki nalog na INI? Evo ja stavio i naočale pa ga ne mogu vidjeti. Pa koliko sam na brzinu izračunao cijeli bid u prvih 10 naloga jedva je pola milje……..ili sam nešto propustio?
[/quote]
Propustili ste pogledati prodaju koja izgleda tako jadno da je to nevjerovatno, ne znam koliko pratite trgovanje ali čim netko proda po bidu odmah se stavlja veći nalog i sa većom cijenom po čemu se da zaključiti da je netko opasno zagrizao i da uz jedan zeleni dan vanka ovdje slijedi pravo lansiranje.
[/quote]
o.k. shvatio sam, misliš na ask, koji ti izgleda šupalj. A možeš li meni, laiku, objasniti zašto bi INA trebala biti lansirana? Ono, o izdvajanju plinskog biznisa znam. Ima li još koji razlog?
[/quote]
Evo recimo da je i ovo jedan od razloga.
Golemi porast profita MOL-a
MAĐARSKA NAFTNA KOMPANIJA MOL ostvarila je odlične poslovne rezultate tijekom drugog kvartala ove godine. Neto dobit kompanije u tom periodu iznosila je 950 milijuna dolara, što je čak 56 posto više od istog perioda lani. Ta vijest razveselit će sve MOL-ove dioničare, s obzirom na to da je kompanija proteklih devet mjeseci kontinuirano poslovala s gubitkom. Jedan od glavnih razloga takvog pozitivnog trenda u poslovanju bio je porast tečaja forinte u odnosu na dolar i euro, čime su smanjeni i vanjski dugovi kompanije.
Neće biti samo INA lansirana nego i svi ostali…ako do lansiranja dođe!
Očekuju se izvještaji iz Amerike kroz narednih sat vremena o nezaposlenosti, proizvodnji…
Ako budu dobra, bit će lansiranja zadnjih sat vremena, neko će bit lansiran više, netko manje!
Svi upravo to i čekaju, zato su kupnje i prodaje tako oprezne danas!
Osobno smatram da će INA biti lansirana više od ostalih!
4 izveštaja izašla, 3 bolja od očekivanih a jedan u skladu s očekivanjima. Ako ja dobrom vidim! [thumbsup]
Weekly Jobless Claims up 17K to 551K; Personal Income Up 0.2%; Spending Up 0.3%; (click for story)
4 izveštaja izašla, 3 bolja od očekivanih a jedan u skladu s očekivanjima. Ako ja dobrom vidim! [thumbsup]
je, slušam i ja na bloombergu…vidiš dobro!
[thumbsup]
8:30 AM Personal Income Aug 0.2% 0.1% 0.2%
8:30 AM Personal Spending Aug 1.3% 1.1% 0.3%
8:30 AM Initial Claims 09/26 551K 535K 534K
8:30 AM Continuing Claims 09/19 6090K 6170K 6160K
dobro je to
još malo dobivaju otkaze al ovo drugo je prihvatljivo
sad bi i ja mogo u ameriku tamo počinje nova era kapitaljizma
he who dares wins rekao bi dellboy
Nema više korekcije.
Nema više korekcije.
Mda…