http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe
Ljudi što je ovo? Europa opet danas već treći dan za redom iz početnog zelenila zaokrene u crveno i tako završi dan?! Možda je ipak ova faza bulla gotova pa slijedi korekcija?
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe
Ljudi što je ovo? Europa opet danas već treći dan za redom iz početnog zelenila zaokrene u crveno i tako završi dan?! Možda je ipak ova faza bulla gotova pa slijedi korekcija?
mi tako vrtimo vec mjesec dana….
Gospon falco, pa naravno da su bitni VAMA, ali ne i NJIMA.
Recite vi meni kakvi su to izvještaji koji se nakon korekcije istih pogoršavaju?
Mogu i ja ovako od oka, danas je Luka Ploče imala 1.000.000 kuna prometa, a onda za par dana napisati (tko to više gleda poslije) da je imala 100.000 kuna prometa. Što želim reći? Baš ništa. [bye]
Gospon falco, pa naravno da su bitni VAMA, ali ne i NJIMA.
Recite vi meni kakvi su to izvještaji koji se nakon korekcije istih pogoršavaju?
Mogu i ja ovako od oka, danas je Luka Ploče imala 1.000.000 kuna prometa, a onda za par dana napisati (tko to više gleda poslije) da je imala 100.000 kuna prometa. Što želim reći? Baš ništa. [bye]
1.tko su VAMA , a tko NJIMA?
2. to su ti još lošiji izvještaji.
3. ovo sa lukom Ploče nema ama baš nikakve dodirne točke o onom što sam govorio.
Može netko staviti link za real-time europskih index-a.Moj link je riknuo!!!
Zahvaljujem!
Ti si VAMA
Oni su NJIMA
Točan odgovor, lošiji izvještaji.
Luka Ploče je moj primjer i nema veze s vama.
Može netko staviti link za real-time europskih index-a.Moj link je riknuo!!!
Zahvaljujem!
Ti si VAMA
Oni su NJIMA
Točan odgovor, lošiji izvještaji.
Luka Ploče je moj primjer i nema veze s vama.
sad je sve jasno.
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
Ahead of the Bell: ISM manufacturing index
Economists expect growth in U.S. manufacturing accelerated in September after the sector moved into positive territory in August for the first time in 19 months.
Hrpa makro objava u USA dolazi u 14:30 i 16:00 po našem vremenu
Hrpa makro objava u USA dolazi u 14:30 i 16:00 po našem vremenu
A tek sutrošnja objava… Oo njoj puno ovisi…