Slažem se Sampras.
Pravi, pravcati bull run, vidjet ćemo dokle će uspeti.
@Zg28
Trgovanje vrijdnosnicama nije za kolerične, nema potrebe za izlaganje CV na forumu, ovo je PD a ne Moj-Posao.
jel se može gdje vidjeti kad dospijevaju ove naše najviše trgovane obveznice? totalno nemam pojma i nikad nisam pratio pa bih bio zahvalan za neke info
Pregled vrijednosnih papira na SDA
upisi RHMF i dobiti ces sva izdanja
npr rhmf- o-19BA znaci da dospijevaju 2019
hvala
ak sam dobro skužio 200 miliona dospijeva skoro pa sad a početkom 2010 dospijeva 3 milijarde u državnim obveznicama..
pretpostavljam da su korporativne obveznice u zanemarivom broju?
da, gotovo sigurno ce biti zamijenjeno novom obveznicom
btw ovo je obeznica (08) koja je bila izdane prije mirovinaca…
pretpostavljam da su korporativne obveznice u zanemarivom broju?
da
znacajnije su eventualno municipalne ili municipalne-like, ali najvece ne kotiraju na za zse (zg holding) – nisam siguran…
BTW sto se tice drustva koje navodi Institucionalni promet- ne bi bilo lose da uzme u obzir da manja stambena stedionica napravi barem 15 mio kuna prometa obveznicama mjesecno, a ima ih 4, pa kad se uzmu u obzir banke koje u nacelu uopce ne trguju dionicama, osiguravajuca drustva i slicne institucije koje su silom ugurane u HR obveznice, taj institucionalni promet dobiva novu sliku,,, a i zasto su HR obveznice tako popularne…
Mani se ti drugog posta pa komentiraj malo prvi. Ne pušim, sori na izrazu jadnike, koji nekaj proseru pa poslje ne stave argumente.
Za mene crvi, za tebe?
Kada bi ti računovodstvo upola išlo kao vrijeđanje ne bi ti bilo ravnoga.
To ti je tako u životu nešto ti ide od ruke a ne što ne tebi očito vrijeđanje ide dobro ali zato računovodstvo čista nula.
AT&T Second-Quarter Profit Increases 30% on Wireless
July 23 (Bloomberg) — AT&T Inc., the biggest U.S. telephone carrier, posted a 30 percent increase in second-quarter profit and said the new version of the iPhone is selling twice as fast as the first one, sending the shares higher.
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601103&sid=aVAJbukKkDCs&refer=us
Mani se ti drugog posta pa komentiraj malo prvi. Ne pušim, sori na izrazu jadnike, koji nekaj proseru pa poslje ne stave argumente.
Za mene crvi, za tebe?
Kada bi ti računovodstvo upola išlo kao vrijeđanje ne bi ti bilo ravnoga.
To ti je tako u životu nešto ti ide od ruke a ne što ne tebi očito vrijeđanje ide dobro ali zato računovodstvo čista nula.
[/quote]
da vidis upravu si
hvala na upozorenju
http://biz.yahoo.com/ap/080723/oil_prices.html
izgleda da ovo ne mislis stati [bye]